Amor als Emirats

Piqué i Clara Chía, a Abu Dhabi | Primeres imatges

  • Es tracta, sens dubte, d’un destí molt complicat per als reporters gràfics, però del qual ja s’han pogut obtenir les primeres imatges

Gerard Piqué estava desaparegut des que el 2 d’abril Shakira i els seus fills, Milan i Sasha, van abandonar definitivament Barcelona per començar una nova vida a Miami. Aquell mateix dia l’exfutbolista del Barça concedia una entrevista l’‘streamer’ Gerard Moreno en la qual, referint-se a la cantant com «l’altra», no dubtava a carregar contra ella pels dards que ha dedicat a ell i a Clara Chía en les seves últimes cançons.

Ara, Piqué i Chía disfruten d’unes vacances a Abu Dhabi, on han celebrat el 24è aniversari d’ella. Es tracta, sens dubte, d’un destí molt complicat per als reporters gràfics, però del qual ja s’han pogut obtenir les primeres imatges gràcies a un dels comptes dels seguidors de la parella en xarxes socials.

Van ser precisament les Mamarazzis les que van avançar en exclusiva que Gerard Piqué i Clara Chía eren a Abu Dhabi celebrant el 24è aniversari d’ella. Un destí que garanteix privacitat, van afegir, ja que és «dificilíssim» per als fotògrafs treballar allà. Així mateix, Vázquez i Fa van revelar que els advocats de Shakira i Piqué s’han reunit per tancar els detalls del conveni de separació entre tots dos i assegurar que aquest sigui homologable a Miami. Piqué viatjarà a finals d’aquest mes a Miami per estar deu dies amb els seus fills, van avançar les periodistes, tot i que de moment es desconeix si ho farà directament des d’Abu Dhabi o des de Barcelona.