Exparella compromesa

La resposta de la dona de Bruce Willis a la notícia que Demi Moore es muda amb ells per cuidar l’actor «fins al final»

  • ¿Què és la demència frontotemporal que pateix Bruce Willis? Principals símptomes

AFP / Patrick Herzog

Bruce Willis i Demi Moore van estar junts durant 13 anys i sempre han tingut una excel·lent relació, malgrat que fa dues dècades que estan divorciats. Però des que l’actor va ser diagnosticat d’afàsia, i posteriorment de demència frontotemporal, l’actriu s’ha acostat encara més al pare de les seves tres filles, i fins i tot s’ha especulat amb la possibilitat amb què l’actriu es mudés amb ell i amb la seva dona actual.

En un inici, el diari ‘Daily Mail’ havia publicat que «Demi [Moore] es va mudar [amb Bruce Willis i la seva dona] i no se n’anirà fins al final. [...] Demi ha sigut una roca per a la família i està decidida a assegurar-se que cada dia que li quedi a Bruce a la terra estigui ple d’amor», havia assegurat el rotatiu, citant els representants de l’actriu.

Però ara, l’actual dona de Willis, Emma Heming Willis, ha sortit al pas d’aquestes afirmacions i ha fet una ‘story’ d’Instagram en la qual nega aquest extrem: «Tallarem això d’arrel. És una tonteria. Sisplau, pareu», ha explicat a Instagram referint-se a aquestes informacions inicials que asseguraven que Demi Moore es mudaria amb ells.

Família unida

Fa un any, anunciava la malaltia del seu pare la filla gran de Willis, Rumer Willis, a través del seu compte d’Instagram. «El nostre estimat Bruce ha experimentat problemes de salut i se li ha diagnosticat recentment afàsia, que afecta les seves habilitats cognitives», diu el comunicat. «A causa d’això, i després d’haver-ho pensat molt, el Bruce abandonarà la carrera que tant ha significat per a ell». 

Més tard també s’hi afegiria Moore amb el següent missatge: «Des que vam anunciar el diagnòstic d’afàsia del Bruce a la primavera del 2022, la seva condició ha progressat i ara tenim un diagnòstic més específic: demència frontotemporal (coneguda com a FTD) [...] Si bé això és dolorós, és un alleujament tenir finalment un diagnòstic clar». El text va firmat per les seves cinc filles, la seva dona, Emma Heming Willis, i la seva exdona Demi Moore. «Infeliçment, els desafiaments comunicacionals són un dels símptomes de la malaltia que el Bruce afronta», s’afegia en el text que la família va divulgar a les xarxes socials.