Després de patir un ictus

Kiko Rivera llança un missatge desesperat als mitjans que envolten casa seva

  • El fill d’Isabel Pantoja té clar que ara toca cuidar-se, així que la primera decisió és canviar el seu estil de vida dràsticament

Després de quatre dies a l’hospital a l’haver patit un ictus, Kiko Rivera rebia l’alta hospitalària i feia cap a casa seva sense fer declaracions sobre l’ensurt més gran de la seva vida. El fill d’Isabel Pantoja té clar que ara toca cuidar-se, així que la primera decisió per canviar el seu estil de vida dràsticament ha sigut deixar de banda tant el sucre com el tabac, dos hàbits nocius que en aquests delicats moments podrien ser perjudicials per al seu estat de salut i per a la seva recuperació.

Però una de les recomanacions mèdiques que de moment no ha pogut complir és sortir a caminar habitualment, una cosa que podria ajudar-lo a guanyar salut. El cantant ha demanat als mitjans de comunicació mitjançant un comunicat a Instagram que abandonin la porta de casa seva: «Marxin de casa meva perquè pugui sortir a fer un tomb com m’ha manat el metge».

En el post, Kiko començava queixant-se d’haver de donar explicacions sobre les visites que està rebent aquests dies: «Té nassos que hagi d’estar donant explicacions de qui entra o no entra a casa meva». «Sisplau, deixin-me descansar i recuperar-me», prega a la premsa que espera als voltants de casa seva.

A més de demanar respecte, deixa clar que és ell

qui pren les decisions, ja que s’ha especulat que ha sigut la seva dona, Irene Rosales, qui no ha permès la visita de certs familiars ni a l’hospital ni a casa seva: «Encara em funciona el cap per prendre decisions. No inventin ni facin mal després d’una situació tan delicada com la que acabo de passar. Només soc una persona a qui li ha donat un ictus. Respectin-me i deixin que em recuperi»

Finalment, el comunicat acaba amb un missatge molt clar en què trenca tots els rumors d’una possible trobada amb Isabel Pantoja o Isa Pi: «La meva mare no vindrà i la meva germana encara menys, així que deixin que em recuperi, us ho demano per favor». Amb aquestes paraules, el ‘dj’ confirma que la seva actitud envers la seva família no canviarà i manté la seva posició inicial. Sembla que la relació amb la seva mare i amb la seva germana està perduda i no hi ha malaltia que pugui solucionar aquesta situació.