Enigma

«No va ser culpa teva...», l’última publicació de Shakira a Instagram

  • Conscient que cada un dels seus moviments es miren amb lupa, la cantant ha pujat un vídeo a Instagram en el qual es pot veure com es tecleja la frase

Han passat més de quatre mesos des que Shakira i Gerard Piqué van anunciar que se separaven i emprenien camins diferents després de 12 anys de ‘Waka Waka (This Time for Africa)’ –l’himne del Mundial que va guanyar ‘la Roja’ a Sud-àfrica–, amor i dos fills en comú. Està sent una de les ruptures més mediàtiques de l’any. Molt s’ha dit des d’aleshores, però la mateixa diva de Barranquilla ja va trencar el seu silenci per parlar de com se sent i de com està afectant els seus fills la separació amb el futbolista del FC Barcelona. Ho va fer en una entrevista a cor obert per a la revista ‘Elle’ Espanya. La cantant colombiana aportava detalls fins ara desconeguts de la seva relació amb l’esportista, que va conèixer durant la gran cita futbolística. Allà va començar tot. 

El debat s’ha tornat a obrir ara. Conscient que cada un dels seus moviments es miren amb lupa, Shakira ha pujat un vídeo a Instagram en el qual es pot veure com es tecleja la frase «No va ser culpa teva...».

Es desconeix a què es refereix, però, tenint en compte el seu perfil a Instagram, que és majoritàriament professional, tot apunta que es podria tractar d’una pista sobre el seu nou tema.