Celebritats

Ben Affleck i Jennifer Lopez es casen a Las Vegas

La parella s’ha casat en una petita cerimònia familiar dues dècades després de trencar el seu primer compromís

La cantant Jennifer López i l’actor Ben Affleck s’han donat el ‘sí, vull’ aquest dissabte en una petita cerimònia familiar a Las Vegas, on han sigut presents la mare i els dos fills de l’artista, sense que hagi transcendit més informació sobre els assistents.

La parella es va tornar a comprometre fa tres mesos, gairebé dues dècades després que l’actor li demanés matrimoni amb un anell valorat en 2,5 milions d’euros. Però el casament no es va arribar a celebrar llavors, argumentant «excessiva atenció mediàtica». Però mesos després anunciaven el final de la seva relació, fins que l’han reprès fa ara un any.

«Amor real»

La cantant ha confirmat la notícia amb un comunicat. «Ho hem fet. L’amor és bonic. L’amor és amable. I resulta que l’amor és pacient. Paciència de 20 anys».

«Exactament el que volíem. Ahir a la nit vam volar a Las Vegas, vam fer cua per obtenir una llicència amb quatre parelles més, tots fent el mateix viatge a la capital mundial dels casaments», ha explicat la cantant .

«Quan l’amor és real, l’únic que importa en el matrimoni és l’un a l’altre i la promesa que fem d’estimar-nos, cuidar-nos, comprendre’ns, ser pacients, amorosos i bons l’un amb l’altre. Hem tingut això. I molt més. La millor nit de la nostra vida», ha afegit l’artista.