Ja ho sabia

La infanta Cristina, el seu entorn revela com es troba i quan es va assabentar de la nova amistat del seu marit

  • «Fa diversos mesos que viu amb la notícia i ara necessita recompondre’s i continuar amb la seva vida», ha explicat al diari ‘El Español’ una de les seves millors amigues

EFE / RODRIGO JIMÉNEZ

La publicació d’unes imatges d’Iñaki Urdangarín en actitud carinyosa amb una dona que no és la infanta Cristina disfrutant d’un romàntic passeig per la platja han causat commoció i un autèntic enrenou al nostre país, i s’ha convertit en l’assumpte més comentat del moment. No obstant, malgrat que ens han deixat a tots impressionats, no han agafat de sorpresa la filla dels Reis Joan Carles i Sofia.

«Ja ho sabia», ha revelat a la revista ‘Hola’ una font pròxima a Cristina, assegurant que ella «està bé i tranquil·la» i que l’únic que li preocupa en aquests delicats moments són els seus fills. En el punt de mira després de sortir a la llum l’amistat especial d’Urdangarin amb una advocada vitoriana anomenada Ainhoa Armentia, l’exduquessa de Palma es refugia a Ginebra, on viu amb la seva filla Irene, i mentre medita quin és el següent pas respecte al seu matrimoni, prefereix mantenir el silenci.

«Fa diversos mesos que viu amb la notícia i ara necessita recompondre’s i continuar amb la seva vida», ha explicat al diari ‘El Español’ una de les millors amigues de la infanta Cristina, que revela que «ja ha plorat tot el que havia de plorar». Era una dona enamoradíssima del seu marit, però com assegura la seva amiga, ja ha «passat la fase de “tornarà”».

I és que tal com descobreix ‘El Español’, la germana de Felip VI es va assabentar de la nova ‘il·lusió’ d’Iñaki Urdangarín «després de l’estiu». El seu marit l’hi va explicar a ella i als seus quatre fills, per això les imatges que s’han publicat són noves per al país, però la família ho sap des de fa mesos. El setembre va ser el que la mateixa Cristina ha anomenat el pitjor moment de la seva vida»

Ara queda per resoldre tan sols una incògnita. Amb el matrimoni trencat i Iñaki Urdangarín coneixent una altra persona des de finals d’estiu i amb la infanta Cristina coneixedora de la situació, ¿quin és el següent pas que faran els exducs de Palma? Molts apunten que la casa reial podria anunciar en breus el divorci de la filla dels emèrits, però, al tractar-se d’un afer privat, la institució prefereix no pronunciar-se.