ARTISTA MELÒDIC

David Bustamante celebra dues dècades en la música amb nou disc

El cantant anuncia ‘Veinte años y un destino’, el nou projecte en el qual repassa els seus 20 anys de carrera en el 20è aniversari

David Bustamente, en una imatge promocional d’’El número 1’. / EL PERIÓDICO

David Bustamante està de celebració. I és que ja han passat ni més ni menys que 20 anys des que el cantant fes el gran salt a la fama gràcies a la seva participació en la primera edició d’‘Operación Triunfo’.

Ara, l’artista, de 39 anys, ha decidit celebrar les seves dues dècades en la música amb un nou disc: ’Veinte años y un destino’, en el que reuneix alguns dels seus èxits durant aquestes dues dècades de carrera.

L’intèrpret fa un repàs dels grans èxits en aquests 20 anys com a artista amb col·laboracions tan especials com Pablo López, Pastora Soler i Antonio Orozco, entre d’altres.

Es tracta d’un nou projecte que revisita els seus més grans èxits, i que ha tornat a gravar tant instrumental com vocalment per oferir a tots els seus seguidors una versió més actualitzada d’aquests grans temes interpretats per Bustamante, segons informa Europa Press.

’Veinte años y un destino’, icònica cançó en la carrera de l’artista, va ser el senzill avenç d’aquest projecte musical. Gravat a Madrid, produït per Jacobo Calderón, amb un videoclip rodat a Madrid, dirigit per Pablo Hernández i produït per The Panda Bear Show.