RUPTURA MEDIÀTICA

A la mare d’Iker Casillas li preocupa la salut del seu fill

  • María del Carmen Fernández confessa que el principal és que Iker es trobi bé en aquests moments

La família d’Iker Casillas s’ha caracteritzat sempre per mantenir-se al marge i ni els seus pares ni el seu únic germà, Unai, han fet mai declaracions a la premsa.

Una actitud que continuen mantenint en el dia d’avui i de la qual María del Carmen Fernández, mare de l’exmadridista, ha fet gala quan se li ha preguntat per la separació del seu fill i de Sara Carbonero, amb qui sempre es va especular que la família Casillas no tenia una relació gaire fluida, segons informa Europa Press.

Insistint que «jo no vull saber res així que sisplau no em gravis», María del Carmen Fernández ha insistit que no es pronunciaran sobre la ruptura. «De veritat, és que no en tinc ni idea. És que aquest tema ni tocar-lo, ¿val?», assenyala molt seriosa la mare del futbolista.

Sense voler parlar sobre la seva relació amb Carbonero, la que fos la seva sogra assegura que «no diré absolutament res. No vull ni veure’m enlloc. T’ho dic sincerament, és que no parlaré, sisplau de veritat, jo t’entenc i comprenc, però sisplau... No vull ni sortir».

Finalment, María del Carmen confessa que el principal és que Iker es troba bé en aquests moments: «Perfectament, de salut perfectament que és el més important i ja, de veritat... ¡Què jo no vull sortir a la tele!», revela la mare de l’exfutbolista, molt incòmoda per l’atenció mediàtica que han acaparat involuntàriament després de la separació del seu fill i Sara Carbonero.

Temes:

Iker Casillas