FICCIÓ I REALITAT

Detingut per tràfic de drogues el guionista d’‘Élite’ i ‘Velvet’

Jaime Vaca és arrestat en possessió de substàncies estupefaents com èxtasi, ketamina i ‘popper’

La Policia Nacional de Madrid va detenir Jaime Vaca, guionista de sèries com a ‘Élite’, ‘Velvet’, ‘Física o química’ i ‘Los Serrano’, per un presumpte delicte de tràfic de drogues, ja que ocultava en una motxilla seva diverses substàncies estupefaents com èxtasi i ‘popper’.

Vaca, de 43 anys, va ser identificat diumenge passat a les 9.45 hores al carrer de la Palma, al centre de Madrid, juntament amb un grup de persones sense mascareta i prop d’una sauna en què la policia ha intervingut en diverses ocasions en les últimes setmanes, segons ha avançat ‘El Mundo’ i han confirmat a EFE fonts policials.

Diverses substàncies

Segons alguns testimonis, el prestigiós guionista es va posar molt nerviós i els agents van sospitar que ocultava alguna cosa a la motxilla que portava. A l’inspeccionar-la, els policies van trobar-hi un pot petit amb pastilles d’èxtasi, un altre amb ‘popper’, ‘cristal’, cinc bosses amb una substància semblant a la ketamina i una altra bossa amb 2CB, que és una barreja de MDMA i LSD.

Les quantitats d’aquestes substàncies superaven el màxim permès per al consum personal, per això Vaca va ser arrestat per un delicte contra la salut pública.

Extensa carrera professional

Nascut a Badajoz el 1977, Vaca és un conegut guionista, amb una extensa tasca professional que es va iniciar el 2006 amb ‘Los Serrano’. ‘Física o química’, ‘Élite’, ‘Velvet’, ‘La otra mirada’, ‘El chiringuito de Pepe’ o ‘Les chicas del cable’ són altres ficcions en què ha treballat en qualitat de guionista o productor. També ha participat com a actor de repartiment a ‘Turno de noche ’ i Gritos en el pasillo’ .

Temes:

Sèries Drogues