MISSATGE EMOTIU

Dolly Parton, abatuda per la mort del seu germà

  • La cantant, que va fer 75 anys fa un parell de dies, ha dedicat un sentit homenatge a Randy a la seva pàgina oficial de Facebook

MD-02 Madrid, 9-11-03.- La reina del country, la cantante y actriz estadounidense Dolly Parton, es objeto de un homenaje en el disco Just because I’m a woman, que sale mañana a la venta en España, en el que sus temas son interpretados por otras voces femeninas, como Alison Krauss, Norah Jones, Shania Twain, Sinead O’Connor y Joan Osborne, entre otras. EFE / EFE

Dos dies després de celebrar el seu 75è aniversari, Dolly Parton ha anunciat a Facebook la mort del seu germà petit, de 67 anys.

«El meu germà Randy ha perdut la batalla contra el càncer. La meva família i jo estem de dol per la seva pèrdua, però sabem que ell està en un lloc millor que nosaltres en aquest moment. Som una família de fe i creiem que està fora de perill amb Déu i que els nostres avantpassats l’han rebut amb alegria i els braços oberts», ha escrit la famosa cantant i actriu.

«Randy va ser un gran cantant, escriptor i animador. Va cantar, va tocar la guitarra i el baix a la meva banda durant molts anys. També va dirigir el seu propi espectacle a Dollywood des que es va inaugurar el 1986. Ha tingut diversos èxits propis a les llistes, tot i que el seu duet amb mi a ‘Old Flames Can’t Hold A Candle To You’ sempre serà un punt culminant en la meva pròpia carrera», ha recordat.

«‘You Are My Christmas’, el nostre duo al meu últim àlbum de Nadal en què a més cantava amb la seva filla Heidi també sempre serà un dels meus preferits. Va ser la seva última gravació musical i va brillar com si estigués brillant al cel ara», assegura.

«El sobreviuen la seva dona Deb, la seva filla Heidi, el seu fill Sabyn i els seus nets Huston i Trent. Sempre l’estimarem i sempre serà als nostres cors», acaba dient la reina del country.