QUAN LA GRAULA...

Karina narra els efectes del temporal ‘Filomena’

La cantant i Instagramer sacseja de nou les xarxes socials amb la seva peculiar crònica de la nevada

Durant el més dur del confinament van ser molts els famosos, coneguts i ‘celebrities’ que van utilitzar les xarxes socials per explicar el seu dia a dia els seus seguidors. Son càlebres els vídeos de l’actor Miguel Ángel Muñoz al costat de la seva besàvia o els divertits comentaris de l’actriu Ana Millán. Una de les celebritats que es va apuntar a la mediàtica proximitat d’internet va ser la cantant Karina, que a través del seu compte d’Instagram va voler aportar la seva visió de l’extraordinari moment.

En aquests dies, la veterana artista continua reinventant-se a les xarxes i des de fa ja unes setmanes s’ha destapat com una presentadora d’informatius tot terreny, en els quals aborda tota mena de temes d’actualitat. Amb el pas de la tempesta ‘Filomena’ i la històrica nevada sobre Madrid, Karina no ha deixat passar l’oportunitat d’informar els seus seguidors i sense pensar-s’hi gaire l’‘instagramer’ s’ha llançat al carrer per comprovar en primera persona els efectes del temporal.

«Estimats amics d’Instagram, fa un fred que pela a Madrid!!. Ja sabeu que quan el ‘grijago’ vola baix... ja sabeu on va. Fa un fred... d’aquí t’espero», assegura la Karina reportera amb un fil de veu a través de la seva mascareta. «Mira la neu és bona per a la cara, així ens mantindrem joves. Oiii que bonic! quin fred, adeu», tanca finalment la connexió la cantant amb un vistós abric de pells.

Veterana ‘instagramer’

Als seus 73 anys, la cantant i actriu s’ha anat llaurant un nom al procel·lós món de les xarxes no deixant de sumar seguidors fins a arribr en aquests dies als 39.000. Un dels seus moments cabdals va ser quan la intèrpret d’‘El baúl de los recuerdos’ i ‘Las flechas del amor’ va demanar a la ciutadania l’ús social de la mascareta i el distanciament social amb una improvisada cançó.

«Quiero vivir, quiero ser como el río que va y no vuelve jamás. Quisiera ser mar, tal vez una flor. Quisiera saber qué siente un grano de arena. Las mascarillas, ponte las mascarillas y guarda la distancia, nos van a encerrar. No, no, no, quiero, que no. Por favor, otra vez encerrados no, por favor, por favor, otra vez encerrados no. Venga que os quiero», entonava llavors la veterana artista nascuda a Jaén el 1946.