TERRA PEL MIG

Lolita: «No és la meva història i no és la meva pel·lícula»

La que va ser nòvia de Paquirri evita entrar en la guerra entre Isabel Pantoja i el seu fill Kiko Rivera

zentauroepp55911509 12 10 2019 lolita flores estalla mi madre no ech ninguna 201123170207 / EUROPA PRESS

La guerra fratricida entre Isabel Pantoja i el seu fill Kiko Rivera està generant una sèrie de víctimes col·laterals. Algunes d’elles són col·laboradores voluntàries i convençudes de les diferents causes, però n’hi ha d’altres que fugen de qualsevol xoc que pugui provocar-los alguna rascada, per lleu que sigui.

És el cas de Lolita Flores, que s’ha mostrat taxativa i contundent quan se li ha preguntat sobre això: «No és la meva història i no és la meva pel·lícula», ha declarat l’actriu, que aquests dies està representant l’obra teatral ‘La fuerza del cariño’ i participant en el programa de televisió ‘Tu cara me suena’.

Exnòvia de Paquirri

Fa uns dies, Lolita Flores, íntima amiga de Carmen Ordóñez i nòvia de Paquirri quan el torero va conèixer Isabel Pantoja, no va dubtar a posicionar-se, amb un clar «el temps ho posa tot al seu lloc», quan Kiko Rivera va iniciar el seu atac frontal a la televisió contra la seva mare. Potser ha sigut la seva particular manera de venjar-se pel que va succeir fa ja 20 anys.

Molt enfadada, Lolita esclatava sortint al pas d’alguns comentaris que asseguraven que la seva mare, Lola Flores, va llançar una maledicció a la Pantoja quan aquesta «li va robar» el nòvio.

Però ara, la cantant ha optat per guardar un discret silenci i ha evitat, en la mesura possible, tornar a pronunciar-se sobre la guerra familiar de traïcions i herències enverinades que ha tornat a posar la cançonetista en el centre de l’huracà mediàtic.