A TWITTER

Pérez-Reverte ensenya la seva mà ensangonada després d'un accident al seu barco

La lesió s'ha produït quan navegava cap a la seva ciutat natal, Cartagena

49912617 59 / DAVID CASTRO

L’escriptor, periodista i membre de la Real Academia Española Arturo Pérez-Reverte ha tingut un accident mentre navegava amb barco i ha compartit a Twitter una foto de la seva mà totalment ensangonada i amb una ferida seriosa al dit del mig.

«Conclusió, sense importar els anys de mar que portis maniobrant: mantén els dits lluny dels escots quan estigui funcionant un ‘winche’ elèctric», ha escrit en un missatge que han tuitejat més d’un milió de persones.

El pare d’Alatristre, nascut a Cartagena fa 68 anys, acostuma a llançar-se a la mar durant llargues temporades mentre prepara una pròxima novel·la. Però aquesta vegada sembla que una maniobra a bord li ha jugat una mala passada i ho ha acabat pagant la seva mà esquerra. Si bé per la foto no s’endevina la gravetat de la lesió, el cert és que ha sagnat abundantment. 

No obstant, Pérez-Reverte ha prosseguit sense problemes amb la seva travessia fins a Cartagena, on s’ha trobat una fortificació del segle XVIII. Al no veure cap bandera al pal, l’escriptor d’‘Una historia de España’, que no té pèls a la llengua, ha criticat la qüestió: «Potser es tracta de no ofendre els transeünts», s’ha obstinat. Geni i figura.