La infanta Elena reapareix després de l'abandonament d'Espanya del rei Joan Carles

La filla gran del monarca emèrit ha disfrutat d'un dinar amb uns amics a Madrid

zentauroepp54526477 doa elena200817091556 / EUROPA PRESS

La infanta Elena ha reaparegut a Madrid després de diversos dies fora de la capital, i és que va decidir posar terra pel mig quan el seu pare, el rei Joan Carles, va anunciar la seva marxa d’Espanya. Ara, gairebé 15 dies després, hem tornat a veure la filla gran de l’emèrit disfrutant d’un dinar amb amics.

Precisament, mentre encara gran part del nostre país es pregunta on es troba Joan Carles i s’especula amb possibles destins i amb la presència d’una entranyable amiga acompanyant-lo, la seva primogènita no s’amaga i es deixa veure a la capital, compartint un relaxat dinar amb un grup d’amics.

Mentre es coneixia la històrica decisió del monarca, la duquessa de Lugo es trobava fora de Madrid, mantenint-se apartada d’una dolorosa decisió que l’afecta tant a ella com a la resta de la família reial. Ara, dies després, l’hem tornat a veure, després de passar uns dies amb la seva amiga Rita Allende-Salazar a la seva finca de Segòvia i, posteriorment, amb la seva germana la infanta Cristina, i la seva família política, a Bidart.

Sense amagar-se i donant la cara, Elena ha disfrutat d’un dinar amb amics en un conegut restaurant de Madrid. Molt elegant, ha lluït pantalons blaus, jaqueta blava de màniga curta i mocassins. Ha completat el seu abillament amb barret borsalinobolso de Prada i fosques ulleres de sol. No ha faltat al seu estilisme la mascareta quirúrgica, obligatòria per la Covid-19.

Tot i que no ha volgut revelar on es troba el rei emèrit ni com es troba ella davant la decisió del seu pare d’abandonar Espanya, se l’ha vist tranquil·la i relaxada, disfrutant d’un moment d’oci.