SENSE CONFIRMAR

El casament secret de Sean Penn

L'actor i director s'hauria casat amb la jove Leila George, de 28 anys

zentauroepp52698283 los angeles california march 08 sean penn l and leila 200803120046 / KEVIN WINTER

L'actor, director, escriptor i activista Sean Penn, que el 17 d'agost fa 60 anys, s'ha casat en secret amb la seva parella des de fa quatre anys, Leila George, de 28 anys, tot i que no hi ha confirmació per part dels protagonistes. Ha sigut una amiga de la parella, Irena Madavoy, la que va aixecar la llebre a l'escriure un missatge a Instagram que ja ha sigut esborrat:  «Estem molt emocionats que s'hagin trobat, són ànimes bessones. Estan destinats a estar junts», explicava al costat d'una imatge dels anells de compromís. Els missatges de felicitació s'han succeït el cap de setmana. «Feliç casament, pardalets”, va compartir l'actor Josh Broslin. 

Penn i George van començar la seva relació el 2016, quan ell tenia 56 anys i a ella només 24. L'actor nascut a Santa Monica (Califòrnia) s'havia separat recentment de l'actriu Charlize Theron i han mantingut una presència molt discreta des d'aleshores, han aparegut junts en pocs actes públics. Un d'aquests va ser el passat 8 de març, al zoo de Los Angeles, on van anar a una gala benèfica per recaptar fons per pal·liar els estralls patits per la fauna en els incendis a Austràlia.

Leila, nascuda a Austràlia, és filla de l'actor i productor Vincent D’Onofrio, i la seva mare és la també actriu Greta Scacchi. La noia va decidir seguir els passos dels seus pares i estudiar interpretació. El seu compte d'Instagram l'utilitza per donar a conèixer iniciatives solidàries. En els últims mesos la parella va estar molt involucrada en diferents causes socials, entre les quals, ajudar voluntaris als llocs de test de Covid-19 a Los Angeles.

L'actor va estar casat en dues ocasions: amb Madonna del 1985 al 1989; i amb l'actriu Robin Wright del 1996 al 2010, amb qui va tenir dos fills, Dylan i Hopper. També va estar sortint amb l'actriu Scarlett Johansson i amb la model txeca Petra Nemcova.

La noia de la meva vida

En una entrevista recent, l'estrella de Hollywood, guanyador de dos Oscars amb 'Milk' i 'Mistic River', a més de molts altres premis, admetia que conviure amb ell pot resultar “difícil” a nivell personal. “¿Soc difícil? Sí, crec que sí. Diré que soc una persona que sent i s'expressa d'una forma enèrgica», deia a 'The Howrd Stern Show'. En aquesta mateixa entrevista es va referir a Leila com a  «la noia de la meva vida». «Leila em coneix millor que jo, això no significa que estigui d'acord amb les seves percepcions, però certament les trobo fascinants”.

L'intèrpret té diversos projectes cinematogràfics pendents. Un d'ells és la seva pròxima pel·lícula com a director (i protagonista), titulada 'Flag Day', basada en una novel·la de Jennifer Vogel i que compta amb el repartiment amb Josh Brolin i Miles Teller, entre d'altres. Eddie Vedder, de Pearl Jam, compondrà les cançons per a aquesta nova producció. Penn forma part del repartiment de la nova sèrie de Sam Esmail, 'Gaslit', en la qual compartirà pantalla amb Julia Roberts, Armie Hammer i Joel Edgerton.