NOU VIDEOCLIP

Escolta 'My future', el nou tema de Billie Eilish compost durant el confinament

La cançó, com la majoria de la discografia de l'artista, ha sigut produït pel seu germà Finneas

Press Room - 62nd Annual Grammy Awards / DAVID SWANSON (EFE)

Billie Eilish, l’absoluta guanyadora dels últims premis Grammy, va estrenar aquest dijous la cançó ‘My future’, un tema compost íntegrament durant el confinament i acompanyat d’un vídeo en el qual l’artista apareix representada en dibuixos animats.

«Vam escriure això al començament de la quarantena. És una cançó que és realment molt personal i especial per a mi. [...] Però ara també ha adquirit molts significats nous en el context del que està passant al món. Espero que tots puguin trobar un significat», va escriure l’artista en una carta dirigida als seus seguidors.

El tema, com la majoria de la discografia d’Eilish, ha sigut produït pel seu germà Finneas i és el primer llançament dels germans des que presentessin a principis d’aquest any ‘No time to die’, la banda sonora per a la pròxima pel·lícula de James Bond que no ha pogut estrenar-se pel coronavirus.

A diferència d’altres temes populars d’Eilish, ‘My future’ deixa de banda el seu vessant més electrònic i aposta per un so més orgànic que a l’inici sembla una balada a piano i cap a la meitat desperta amb ritmes més pròxims al R&B i una cadència entre el funk i el jazz.

«Estic enamorada del meu futur, no puc esperar per conèixer-la. Estic enamorada, però no amb ningú més. Només vull conèixer-me a mi mateixa», diu la seva lletra, que reflecteix un moment de «creixement personal», va afirmar l’artista.

Capaç d’unir en consens el públic i la crítica, Eilish s’ha convertit en una de les artistes més influents del moment, especialment després de la publicació del seu aclamat disc ‘When we fall asleep, where do we go?’.

En els últims Grammy, la cantant va fer història al guanyar amb 18 anys acabats de complir les quatre categories més importants d’aquests premis: millor nou artista, disc de l’any, cançó de l’any i gravació de l’any.

També va ser una de les estrelles convidades dels Oscars, on va interpretar ‘Yesterday’ de The Beatles durant l’apartat ‘in memoriam’, en què es va rendir homenatge a celebritats que van morir recentment com Kobe Bryant i Kirk Douglas.