dieta de concurs

L'espectacular canvi físic del guanyador de 'Supervivientes'

L'ex guàrdia civil i model es proposa recuperar el seu antic estat físic

zentauroepp53764885 gente instagram de jorgeperezdiaz el de supervivientes la 200615174359

Diuen que la millor dieta per perdre quilos és no menjar, però això sempre suposa un risc per a la salut que no resulta gens recomanable.

Una cosa així li ha passat al guanyador de SupervivientesJorge Pérez, a qui això de passar gana li ha suposat un canvi físic notable, després de perdre 17 quilos a les platges hondurenyes. Lluny queda la seva imatge de guàrdia civil cepat que el va fer saltar a l’imaginari popular i deixar la seguretat de la Guàrdia Civil per dedicar-se a la incerta carrera de model.

 

Però després del seu brillant triomf en el concurs, Pérez està disposat a recuperar la seva antiga forma física i ha llançat un repte als seus seguidors a Instagram perquè l’acompanyin en l’intent.

«Només quatre mesos separen una imatge de l’altra... Així que sí, torno a començar de ple amb el que m’agrada anomenar ‘estil de vida’, entenent això com fer esport i menjar variat i saludable. ¿M’acompanyeu en aquest nou repte?», ha proposat el model càntabre.

Però el Jorge no és qui es va aprimar més a Cayos Cochinos, el rècord de quilos perduts el té José Antonio Avilés, amb 23 quilos en dos mesos. El segueixen Nino Vargas, que es va deixar prop de 18 quilos a Hondures, Rocío Flores amb més de 15 i Hugo Sierra, també amb prop de 15.