plans confinat

Banderas no obrirà un restaurant de luxe a Marbella

L'actor desisteix de seguir endavant amb el projecte per la incertesa econòmica

zentauroepp52171443 beverly hills united states 07 02 2020 spanish actor an200603133141 / ETIENNE LAURENT

Antonio Banderas s’ha fet enrere i no obrirà el seu restaurant de luxe a Marbella. Així ho ha pogut saber el programa Espejo Público (Antena 3) en declaracions recollides per Europa Press. Pel que sembla, l’actor malagueny de 59 anys es presentava a concurs amb altres socis, i en l’últim moment ha renunciat a continuar amb el projecte i així intentar recuperar el 2% de l’invertit, tement el futur incert que es vaticina de cara al turisme per la crisi del coronavirus.

Tres i milions i mig d’euros era la inversió prevista per a aquest restaurant de luxe a la ciutat de la costa malaguenya. Finalment, la concessió ha sigut per al Grup Trocadero, un dels gurus de la Costa del sol. Banderas, per la seva banda, continuarà treballant intensivament amb el seu teatre i en el seu nou projecte televisiu, Soho Comunicación.

L’arquitecte Joaquín Torres, en declaracions al programa instava a «no tenir por, perquè la por ens limita i això passarà tant sí com no», recordant que això succeït a Marbella pot passar en la resta de sectors econòmics. No obstant, Torres està convençut que la decisió de retirar-se d’Antonio Banderas i els seus socis és degut «a la inflexibilitat de l’Administració».