RETROBAMENT VIRTUAL

'Els goonies' es reuneixen en un especial per la quarantena

Des de casa seva, es van connectar per videotrucada Sean Astin, Corey Feldman, Martha Plimpton, Jeff Cohen, Jonathan Ke Quan, Kerri Green i Josh Brolin

zentauroepp41453721 gente goonies200427213746

El repartiment sencer d’‘Els goonies’, la cinta d’aventures de 1985, es va reunir aquest dilluns en una trobada especial emesa per Youtube, en què també hi van participar Steven Spielberg, productor de la pel·lícula, i Cyndi Lauper, cantant de la banda sonora.

L’impulsor de la trobada va ser l’actor Josh Gad, que posa la veu al personatge d’Olaf a ‘Frozen’ i va convocar l’equip de la pel·lícula ja que «va definir la seva infància i la seva personalitat», segons va explicar en el seu perfil de Twitter abans de llançar l’episodi amb el títol ‘Reunited Apart’ (reunits a part).

 

Des de casa seva, es van connectar per videotrucada Sean Astin, Corey Feldman, Martha Plimpton, Jeff Cohen, Jonathan Ke Quan, Kerri Green Josh Brolin, mentre que al final de l’emissió van aparèixer ‘els germans Fratelli’ Robert DaviJoe Pantoliano.

Dirigida per Richard Donner –també present a la reunió–, ‘Els goonies’ va ser una comèdia juvenil, en què un grup de nens buscava un tresor amagat, que amb el temps s’ha convertit en una de les pel·lícules de culte dels anys 80.

Seqüela del mític film

Entre anècdotes del rodatge, Spielberg va parlar sobre una possible seqüela de la cinta, una idea que va reconèixer haver plantejat en diverses ocasions. «Hem tingut moltes converses sobre això, cada parell d’anys tenim una idea però després no es materialitza», va assegurar el cineasta.

Segons Spielberg, la versió original d’‘Els goonies’ va posar el llistó tan alt que encara no han trobat un projecte que el superi. «Fins que ho fem, la gent s’haurà de conformar a veure aquesta reunió centenars de vegades», va ironitzar.

Durant l’emissió es va habilitar un enllaç per fer donacions a organitzacions solidàries per la crisi del coronavirus. El retrobament va ser el primer episodi de la sèrie ‘Reunited Apart’, posada en marxa pel mateix Gad durant el confinament, que tot i que va fer broma que seria el «primer i últim» també va oferir la possibilitat de servir com a plataforma per organitzar trobades entre el repartiment d’altres pel·lícules.

Per la seva banda, tot i que no es planteja una seqüela oficial de la cinta, la cadena Fox prepara una adaptació televisiva de la història amb l’artista i activista porto-riqueny Ramón Rodríguez com a protagonista.