«'HELLO, SUNSHINE'»

Anna Kournikova i Enrique Iglesias presenten la seva tercera filla

És la primera vegada que l'extennista i el cantant, que ja eren pares de dos bessons de 2 anys, mostren fotos tan íntimes

20200213 474491 enriqueiglesiase 1 1 / periodico

Enrique Iglesias i la seva parella, l’extennista russa Anna Kournikova, van presentar aquest dijous a Instagram les primeres fotos de la seva tercera filla, que hauria nascut la setmana passada a Miami.

Tots dos van publicar imatges amb la nena nounada als braços, nua i amb un barret típic dels hospitals nord-americans, amb el text «‘Hello, Sunshine’» («Hola, raig de sol»).

En la que va publicar Iglesias, el cantant surt amb bata d’hospital, obligatòria a la sala d’operacions i una màscara, mentre mira la seva petita filla.

L’extennista, en canvi, apareix amb la nena al pit, mentre encara era a la taula de part.

La feliç mare va revelar, també, que la nena va néixer el 30 de gener.

Qualificatiu o nom

Aquestes primeres imatges de la filla d’Iglesias i Kournikova han causat una gran emoció entre els seguidors de la parella, si bé el text va provocar un debat sobre si Sunshine és un terme afectuós o és el nom que han escollit per a la nena.

Els fills grans d’Iglesias i Kournikova, que van fer 2 anys al desembre, són bessons i es diuen Lucy i Nicholas.

Aquestes són les fotos més íntimes que ha publicat la parella fins ara.

Kournikova i Iglesias han sigut hermètics amb tota la seva vida privada fins al punt de no saber-se si s’han casat, tot i que els fans van començar a assegurar que sí quan l’esportista va afegir el cognom Iglesias al seu perfil a Instagram.

L’embaràs i el part dels bessons va ser secret, fins que la revista nord-americana ‘TMZ’ va descobrir la partida de naixement.

En aquest cas, els rumors que estaven de nou esperant una criatura van ser desencadenats per l’absència de Kournikova en un important concert d’Iglesias a Madrid, a principis de desembre del 2019.

Imatges reveladores

El gener d’aquest any la notícia va ser confirmada per imatges de l’extennista amb un avançat embaràs, capturades per fotògrafs a Miami.

La setmana passada Julio José Iglesias, el germà gran del cantant, va revelar que la seva neboda havia nascut durant una entrevista de ràdio amb una emissora xilena.