ELS USUARIS NO ES CREUEN QUE SIGUIN ELLS

Als famosos els costa lligar a les 'apps' de cites

A Sharon Stone li van bloquejar el seu compte a Bumble, però no és l'única

lmmarco50771550 gente numerosos rostros conocidos como sharon stone david g200103181935 / ANA RUIZ

Sharon Stone no és precisament una dona amb pèls a la llengua. Però molta gent es va sorprendre que l’actriu, de 61 anys, expliqués a Twitter que utilitza les aplicacions de cites per lligar i que en el seu cas l’experiència va ser frustrada, perquè li van bloquejar el perfil. 

«M’he posat a @Bumble i he vist que han tancat el meu compte. ¡Alguns usuaris han denunciat que la del perfil podria no ser jo! ¿No m’estareu excloent? Deixeu-me tornar al rusc». Aclarim que Bumble significa el brunzit de l’abella.

La protagonista d’‘Instint bàsic’, que el novembre va ser a Madrid amb el seu fill Rouen, de 19 anys, per rebre el premi de la revista ‘Harper’s Bazaar’, va compartir una captura de pantalla de l’aplicació en què s’explicava que la suspensió es devia al fet que diverses persones van denunciar que el seu perfil era fals.

Després del seu missatge, l’actriu nord-americana va rebre centenars de respostes d’internautes incrèduls. «Si tu ets a Bumble no hi ha cap esperança per a la resta», «Bumble et tanca les seves portes però jo t’obro les del meu cor» i «No em puc creure que facis aquest tipus de publicitat», van ser alguns dels comentaris.

De tornada al ‘rusc’, des del perfil oficial de Bumble els seus portaveus es van disculpar tirant-li floretes i assegurant que la presència de Sharon Stone entre els solters de l’aplicació va sorprendre molta gent: «Els nostres usuaris han pensat que eres massa bona per ser veritat», van escriure. A tot això cal dir que l’actriu segueix mostrant-se esplèndida a les sessions de fotos que protagonitza, l’última per a ‘Vogue Portugal’.

També a Grindr

Però el cas de Stone no és únic. A l’actor Zac Efron li va passar una cosa semblant fa tres anys, quan va decidir obrir un perfil de Tinder. Poques dones es creien que fos ell de veritat: «Evidentment, la gent pensava que el meu perfil era fals perquè en general no s’espera que algú com jo el pugui utilitzar».

A Brays Efe li va passar el mateix a Grindr, la principal aplicació de trobades entre els homosexuals. «Em van bloquejar Grindr per suplantació, perquè la gent es pensava que m’estava fent passar per mi. O sigui, gràcies. ¿Qui soc? Mario Casas», ironitzava l’actor canari de 31 anys, protagonista de la sèrie Paquita Salas.

Jorge Javier Vázquez també ha explicat que difícil que és lligar a les xarxes quan ets una persona tan popular com ell. «A Grindr em pregunten si soc jo de veritat, de veritat... Això em sembla una murga... O et pregunten què fas aquí... Doncs, noi, el mateix que tu.  Hi ha molt mentider i molt ‘fake’: T’envien fotos, estan passant l’estona, et posen com una moto i després desapareixen».

Nicolás Vallejo Nájera, ‘Colate’, també va explicar que, després del seu pas per ‘Supervivientes’ (Telecinco), havia utilitzat totes les aplicacions al seu abast per lligar: Meetic, Tinder, AdoptaUnTío... «Estic a totes i em diverteix moltíssim. No em fa cap vergonya reconèixer-ho. He conegut amigues i he tingut alguna relació temporal. Jo no surto a la nit, no tinc temps i espero conèixer algun dia alguna dona especial», afirmava, abans de reconèixer que el problema és que «no es creien» que fos ell i no li contestaven.

 

També Julian Contreras jr. ha fet servir les aplicacions. «Buscava algú amb ganes de divertir-se i disfrutar el moment, això sí, sense cap intenció que es convertís en una cosa seriosa». Fins i tot va participar a ‘First Dates’, el programa de cites presentat per Carlos Sobera. Avui dia, que sapiguem, continua solter.

Als Estats Units, de Joe Jonas a Amy Schumer o el músic Moby han passat per Raya. I a The Inner Circle hi ha des d’actors de ‘Joc de Trons’ fins a futbolistes professionals i executius de la BBC.