'LOOK' CRIDANER

Bromes a les xarxes per l'agosarada indumentària del Barça

El vestit de viatge dels jugadors culers a l'arribar a Madrid s'ha tornat viral i ha suscitat nombrosos comentaris

zentauroepp51183062 deportes messi y arturo vidal con el nuevo traje de los des191202185842

El Barca va deixar diumenge un bon sabor de boca en la seva visita al Wanda Metropolitano, però al marge del partit, a les xarxes socials va ser molt comentada la indumentària amb què els jugadors blaugrana es van presentar a Madrid

El Barça estrenava un vestit del dissenyador nord-americà Thom Browne: camisa blanca, jaqueta grisa amb mànigues blanques, pantalons marrons amb quatre ratlles a l’altura de la cuixa de la cama esquerra i un pedaç al costat del turmell.

A l’inici de la temporada, l’equip català va firmar un acord de patrocini per tres temporades amb la firma novaiorquesa per vestir els jugadors en grans ocasions, com els viatges a Champions League i els xocs importants de la Lliga.

El mateix club va publicar en el seu compte de Twitter una imatge del capità Leo Messi i Arturo Vidal que no va deixar indiferents a molts seguidors. 

Entre gairebé 300 comentaris suscitats, en destaquen molts com: «¿Han d’apagar algun foc?», «¿Són extres a una pel·li d’‘Star Wars’? «Serà maca la nova temporada d’Ataque a los Titanes», «¿Però això què és? Quin horror...», i «¿M’expliqueu allò del vestuari? ¿Algú ha perdut una aposta?» entre d’altres.

Alguns aficionats han acusat de ‘madridista’ el dissenyador amb referència a la rivalitat entre el Barcelona i el Reial Madrid, i d’altres han comparat la roba amb la dels electricistes i els treballadors de manteniment dels aeroports.  També hi ha qui a vist un toc tirolès al conjunt.

  

En l’últim partit de Champions davant del Borussia Dortmund, els futbolistes van arribar al Camp Nou amb roba esportiva, i el cap de setmana anterior, davant el Leganés, tampoc van vestir amb vestit i corbata.

Temes:

Barça