FRAU UNIVERSITARI

Lori Loughlin s'enfronta a un nou càrrec per subornar la universitat

Acusen l'actriu i el seu marit, Mossimo Giannulli, de conspiració per cometre suborns federals

Lori Loughlin i el seu marit, el dissenyador Mossimo Giannulli, han sigut acusats aquest dimarts d’un nou càrrec. El matrimoni està inculpat de conspiració per subornar empleats de la Universitat de Califòrnia del Sud per assegurar-se l’admissió de les seves filles, Isabella i Olivia. 

Els fiscals han fet el mateix amb nou familiars més, tots acusats de conspiració criminal per suborn de programes federals, de cometre frau postal i electrònic, així com de blanquejar diners, segons ha revelat l’Oficina del Fiscal Federal de Boston.

La protagonista de 'Padres forzosos’ i el seu marit estan acusats de pagar 500.000 dòlars el 2016 i 2017 perquè les seves dues filles, ingressessin a la Universitat del Sud de Califòrnia. Amb aquest  nou càrrec, la intèrpret s’enfronta a cinc anys més de presó que se sumen als 40 anys dels anteriors suposats delictes.

A diferència de Felicity Huffman,  que també ha sigut acusada i ja és a la presó complint condemna,  Loughlin s’ha declarat innocent. Els acords de culpabilitat són comuns als Estats Units: a més d’evitar un judici, generalment redueixen la condemna.