DECLARACIÓ D'INTENCIONS

Lara Álvarez: «No tinc per què aclarir-li a ningú el que soc, el que faig, ni on vaig»

La presentadora envia un rotund missatge als seus seguidors d'Instagram

undefined47892868 television telecinco presentadores supervivientes tele 5 la191010175814

Lara Álvarez, que es troba en un dels seus millors moments professionals com personals, ha compartit aquest dijous un rotund missatge als seus seguidors al seu compte oficial d’Instagram: «Tinc una edat en què ja vaig deixar d’estar pendent de moltes coses. No tinc per què aclarir-li a ningú el que soc, el que faig, ni on vaig. En aquest moment de la meva vida tampoc m’importa si m’estimen o m’odien. Visc la meva vida sense fer mal a ningú i soc molt feliç», ha escrit la popular presentadora, de 33 anys.

Tota una declaració d’intencions per la seva banda, que deixa clar que ha pres la decisió de no respondre a les opinions alienes, ni tampoc hi supedita les seves decisions.

Amb aquesta contundent reflexió, l’estrella de Mediaset s’ha mostrat taxativa sobre l’etapa que passa. I és que malgrat que la periodista no s’ha deixat veure en públic amb Andrés Velencoso, la parella es va deixant comentaris que donen a entendre que entre ells hi ha alguna cosa més que una amistat.

Durant les últimes setmanes, l’asturiana i el català s’han intercanviat un munt d’emoticones amb petons, cors i picades d’ullet, així com frases amb un significat molt especial, com per exemple: ‘Si les mirades parlessin...’, i totes han tingut resposta per part de Velencoso, ja que comenta cada una de les publicacions de Lara Álvarez.