'Con altura'

Rosalía es converteix en la primera artista espanyola a guanyar un MTV VMA

"Gràcies per deixar-me actuar aquesta nit i cantar en espanyol", va dir la intèrpret, visiblement emocionada

270819 rosaliamtv 16-9 ep / periodico

Rosalía i J Balvin es van emportar l’MTV Video Music Award (VMA) a millor videoclip en la categoria Llatí gràcies a la seva col·laboració ‘Con altura’, en una gala celebrada a Newark (Nova Jersey, EUA).

La cantant espanyola, vestida amb un entallat vestit negre amb cristalls del mateix color, va expressar l’"honor increïble" d’estar en aquesta gala, venint des de la seva Barcelona natal, i va donar les gràcies per l’oportunitat d’actuar allà.

"Gràcies per deixar-me actuar aquesta nit i cantar en espanyol", va dir la intèrpret, visiblement emocionada.

La categoria de Millor videoclip llatí enfrontava ‘Con altura’, la col·laboració de la catalana, J. Balvin i El Guincho, amb altres de grans de la música llatina, com Bad Bunny, Karol G i Maluma.

J Balvin tenia dues nominacions a aquesta categoria, una altra amb ‘I can’t get enough’, en la qual el colombià actua junt amb Benny Blanco, Tainy i Selena Gómez.

J Balvin va afirmar estar "superorgullós de ser llatí ara mateix", un missatge clarament polític, i va dedicar el seu discurs per demanar col·laboració i lluitar contra els incendis que estan arrasant l’Amazones.

"Necessitem ajuda per a l’Amazones perquè està cremant", va afirmar, donant les gràcies pel seu premi.

‘Con altura’ s’ha convertit en una de les més escoltades aquesta temporada i, a més d’aparèixer als primers llocs de les llistes de vendes, també ho fa en la ‘playlist’ personal de l’expresident nord-americà Barack Obama.

‘Con altura’és el tema més escoltat de l’artista catalana a Spotify, on acumula més de 230 milions d’escoltes, mentre que a Youtube ja suma més de 760 milions de reproduccions.

Per la seva part, J Balvin també és present en la classificació de Millor Vídeo Dance, gràcies a ‘Say my name’ amb David Guetta i Bebe Rexha.