DESPRÉS DE LA SEVA RUPTURA

Irina Shayk i la seva filla Lea, a Eivissa

Mentrestant, el seu ex Bradley Cooper ha passat uns dies a Itàlia

lmmarco49458298 model irina shayk with her daughter lea cooper on holidays i190816133735

A la model russa Irina Shayk no li va anar bé al costat de Cristiano Ronaldo –va arribar a dir que se sentia “anul·lada” pel futbolista portuguès. I tampoc li ha anat bé amb l’actor Bradley Cooper. Junts eren l’enveja de les catifes vermelles, però en la intimitat la cosa es va torçar, i des de fa temps, perquè vivien pràcticament separats des de feia mesos. Els unia la seva filla, Lea de Seine, que té 2 anys. Amb la nena, la model russa, de 33, ha estat uns dies a l’illa d’Eivissa, navegant i prenent el sol, visitant també la veïna Formentera. Els ha acompanyat també la mare de la model.

Unes vacances diferents des que, el juny passat, la ‘top’ i el director i protagonista d’‘Ha nacido una estrella’ concloguessin la seva relació i s’especulés fins i tot amb un idil·li amb la seva companya de repartiment a la pel·lícula, Lady Gaga, cosa que va ser desmentida.

Irina i Bradley van acordar el mes passat la custòdia legal i física conjunta de la menor. Però mentre hi ha qui assegura que la relació entre ells és “cordial, però distant”, també hi ha qui assegura que ella estaria preparant un llibre com a venjança, fet no confirmat i que xoca per Irina, sempre molt professional, no li agrada fer declaracions personals ni mostrar els seu dia a dia a les xarxes socials. “Respecto qui ho faci, però no és el meu estil anar explicant el que faig amb la meva vida”, va assegurar en una entrevista. 

El cas és que Irina s’ha remullat a les Balears. Com moltes celebritats, a bord d’un iot, amb la seva mare, Olga Shaykhlislamova i Lea, la nena, que ha lluït aquests dies conjunts de Burberry mentre la seva mare també ha aprofitat el seu armari per vestir creacions de Dolce&Gabbana i àmplies ulleres fosques. 160. 

I això mentre Bradley Cooper va ser vist per Itàlia, en concret a l’exclusiu camp d’estiu que Google va organitzar a l’illa de Sicília i que ha sigut àmpliament criticat per la hipocresia de la reunió: parlar del canvi climàtic quan els participants van anar-hi en vols privats majoritàriament. Cooper va coincidir allà amb altres figures com Oprah Winfrey, Katy Perry i Orlando Bloom.