DETINGUT I EMMANILLAT

L'actor Cuba Gooding Jr., acusat d'abusar d'una dona

zentauroepp48619931 cuba gooding jr190613223939 / EDUARDO MUNOZ

L’actor Cuba Gooding Jr es va entregar aquest dijous a la Policia de Nova York després de ser acusat de toquejar una dona durant una festa a un terrat de Manhattan diumenge passat.

Segons han informat mitjans locals, una dona va acusar l’intèrpret d’haver-la grapejat mentre estava begut, acusacions que van agafar Gooding a Los Angeles (Califòrnia) i que van motivar la seva tornada a la ciutat i la seva entrega a la policia local.

Gooding Jr, fill del músic Cuba Gooding, suposadament va agafar del pit a una jove de 30 anys assistent a la festa després que ella li entregués un got d’aigua per ajudar-lo a rebaixar el seu grau d’embriaguesa després de la nit de celebració. La dona va al·legar que Gooding estava "molt borratxo" i que, després de grapejar-la, van començar una discussió que va haver de ser separada pels agents de seguretat.

Denúncia davant de la policia

La víctima va presentar la denúncia davant de la Policia dilluns a la matinada, poc després de cometre’s el suposat cas d’assetjament, però Gooding ja es trobava de camí a la seva residència de Califòrnia, des d’on va respondre quan es va saber la notícia.

Els problemes se li acumulen a l’actor, de 51 anys d’edat, després de saber-se que una segona dona pel que sembla va presentar una denúncia per tocaments inapropiats, tot i que en aquest cas es van produir fa més d’una dècada. Aquesta segona víctima no va atrevir a notificar-ho a les autoritats fins que es va assabentar de l’incident d’aquest diumenge passat.

Aquest últim cas, amb tot, ja es troba prescrit, ja que als EUA les víctimes poden denunciar fins a un màxim de dos anys després del succés.

Gooding, de 51 anys, va aconseguir un Oscar com a millor actor secundari el 1997 per Jerry Maguire, i ha intervingut en pel·lícules com 'Alguns homes bons’ i 'El majordom’. L’actor està divorciat.