'HIPPY FOLK' FESTIVALER

'Looks' del Primavera Sound

Els nombrosos assistents han omplert el parc del Fòrum d'estilismes al ritme del hippy folk amb reminiscències als 70

undefined48405367 barcelona 30 05 2019 primavera sound ambiente y publico en190601135434

Un any més, el Primavera Sound s’ha convertit en aparador de looks amb ganes de marxa. I no només parlem del conjunt d’efecte òptic amb ratlles tricolors –vermell, blanc i negre– de Janelle Monáe; el cuir, els cops de taló i les multicadenes de Miley Cyrus, i l’estètica de llenceria de Robyn, extelonera de Madonna. Els nombrosos assistents han omplert el parc del Fòrum d’estilismes al ritme del hippy folk amb reminiscències als 70.

Entre les peces favorites que es poden veure aquests dies destaquen, per elles, els monoshorts, els tops, les bombers, els texans desgastats i en les seves versions infinites, les minifaldilles, les samarretes asimètriques, els maxivestits vaporosos i estampats, així com les botes militars o tipus texà... I moltes, moltes vambes. Per la seva banda, ells es decanten pels petos, els texans, les samarretes de tirants, les gorres, les motxilles i les ronyoneres.

Durant la tercera jornada del festival s’han vist cares conegudes com els actors Aron Piper Jorge López, de la sèrie Élite; així com influencers de la talla de Louise Follain, Taylor Lashae i Leo Mandella.