ACTOR EN RATXA

Ryan Reynolds i Blake Lively, parella afortunada

Esperen el seu tercer fill, són una de les parelles més sexies i ell és l'actor més ben pagat de l'any

lmmarco47994045 actor ryan reynolds right is joined by his pregnant wife 190503131442 / Evan Agostini

Són la imatge perfecta de la felicitat. L’actriu nord-americana Blake Lively i l’actor canadenc Ryan Reynolds van aprofitar una estrena, dijous a la nit a Times Square, a Nova York, per anunciar el que saltava a la vida, que augmenten la família. Va ser a la ‘première’ de ¡Pokémon: Detective Pikachu’, un film en què l’intèrpret posa la veu a un dels personatges. La seva dona, la californiana Blake Lively, protagonista d’‘Infierno azul’, va aparèixer vestida de groc i mostrant al món el seu avançat estat de gestació. No va fer falta estar pendent del comunicat, els flaixos parlaven sols.

La parella es va casar el 2012 i ja són pares de les petites James, de 4 anys i Inez, de 2. Segons va explicar Lively a ‘People’, la parella fa torns en els seus compromisos professionals per no deixar mai els petits sols: “El meu marit i jo no treballem alhora i si som lluny intentem no esar més d’un dia lluny de casa”. També han volgut marcar distàncies i defensar la seva vida privada. “Les nostres filles no han tingut l’oportunitat d’escollir si volen o no que la seva vida personal sigui pública, així que per donar-los la normalitat més gran possible volem donar-los la infància que vam tenir nosaltres”. 

‘People’ ha sigut també la publicació que ha col·locat aquesta setmana la parella en la seva llista dels més sexies, juntament amb Chris Hemsworth i Elsa PatakyDavid i Victoria BeckhamIdris Elba i Sabrina D’Howre, que es van casar fa uns dies a Marràqueix i George i Amal Clooney, entre d’altres. 

L’actor més ben pagat

A més, Netflix ha convertit Ryan Reynolds en l’actor més ben pagat del món. El protagonista de la saga ‘Deadpool’ encapçala la llista dels actors i actrius més ben pagats de Hollywood que elabora anualment la revista ‘Variety’, gràcies als 27 milions de dòlars que s’embutxacaà aquest any pel seu paper a ‘Six Underground’, la pel·lícula produïda pel gegant de continguts per ‘streaming’ i que dirigeix Michael Bay.

A Reynolds el segueixen a la llista Dwayne Johson, ‘la Roca’, amb 20 milions de dòlars després de protagonitzar l’‘spin-off’ de ‘Fast & Furious: Hobbs & Shaw’; Robert Downey Jr., que va rebre 20 milions per ‘El viatge del Doctor Dolittle’; Will Smith, amb 17 milions per ‘Bad Boys For Life’ i Jason Statham pels 13 milions per participar també a ‘Fast & Furious: Hobbs & Shaw’.

La bretxa salarial és evident, ja que la primera dona que apareix a la llista de ‘Variety’ és Emily Blunt al setè lloc, que guanyarà entre 12 i 13 milions de dòlars per ‘Un lugar tranquilo 2’. Ens en hem d’anar fins al novè lloc per trobar la segona actriu, Gal Gadot, pels 10 milions cobrats pel seu paper a ‘Wonder Woman’.