VICEPRESIDENTA 'INFLUENCER'

Carmen Calvo esgota la seva samarreta feminista

La samarreta de Mango que va lluir la nit en què va celebrar la victòria amb Pedro Sánchez s'esgota

lmmarco47944341 spain s deputy prime minister carmen calvo of the socialist 190430191106 / SERGIO PEREZ

Va sortir a totes les televisions. A totes les fotos. La vicepresidenta del Govern, Carmen Calvo, va lluir una samarreta de la firma Mango amb un clar missatge feminista la nit de la victòria del PSOE. La mà dreta de Pedro Sánchez llançava al món un missatge en anglès: "Yes, I am a feminist'. La peça amb què la cordovesa de 61 anys va aparèixer victoriosa a la tarima instal·lada al carrer Ferraz de Madrid s’ha esgotat a la pàgina web de la firma catalana en menys de 24 hores. Costa 17,99 euros i és de suposar que en dates pròximes la firma catalana torni a posar en circulació una nova remesa.  

"La samarreta la tinc de fa molt temps, l’haurà vist més gent. No va ser una cosa premeditada, buscava una samarreta blanca i em va semblar bé", va assegurar la vicepresidenta en el programa 'Al rojo vivo’. Efectivament, i malgrat que Calvo afirma que l’elecció de la samarreta no va ser premeditava, el missatge ("Sí, soc feminista") s’ajusta a la perfecció al discurs de la ministra de Presidència. "Les dones d’aquest país són una part brillant de la democràcia espanyola", va declarar.

Com a peça de vestir, Carmen Calvo va seleccionar un vestit jaqueta. En aquest cas, estampat amb quadres de vichy. Es tracta d’un dues peces de Zara, un conjunt que combina a la perfecció el vermell i el blanc. El preu del blazer és de 39,95 euros i el dels pantalons, 25,95 euros. Aquest vestit del vaixell insígnia del gegant Inditex també ha esgotat existències. 

Carmen Calvo va participar també de forma activa a la campanya La mujer que llevo fuera, vestint un dels vestits tunejats per l’artista Ernesto Artillo. "La igualtat entre homes i dones ha de ser el principi natural de la democràcia", defensava. 

Temes:

Carmen Calvo