A Spotify

Madonna es declara fan de Rosalía

La reina del pop ha publicat una 'playlist' amb les seves artistes favorites amb motiu del Dia Internacional de la Dona

combomadonnarosalia

Madonna ha volgut aportar el seu granet de sorra a la lluita per la igualtat i ha difós una llista a Spotify amb les seves artistes femenines preferides amb motiu del Dia Internacional de la Dona treballadora, tot i que arriba una mica tard. La mateixa reina del pop no s’ha tallat i s’ha posat ella mateixa encapçalant la ‘playlist’ amb el mític 'Like a prayer', que recentment ha complert 30 anys.

Rosalía és una de les artistes del moment que té fascinada a Madonna, per això l’ha inclòs dues vegades en la seva llistaLa catalana ocupa la quarta posició amb el seu 'De aquí no sales’ i és l’encarregada de posar el colofó amb 'Di mi nombre’, que tanca la ‘playlist’.

La jove Rosalía ha agraït aquest afalac de Madonna a través del seu compte de Twitter, amb un missatge molt clar "Oh Déu meu, gràcies Madonna", moltes emoticones i el link a la llista en concret.

Per a sorpresa de molts, en la llista no hi ha incloses artistes de la talla de Miley Cyrus, Katy Perry o Beyoncé.

La reina del pop ha apostat per grans cantants 'clàssiques’ com Aretha Franklin, Blondie, Cesaria Evora, Lana del Rey Patti Smith (que també apareix dues vegades).