CONFLICTE FAMILIAR EN ELS TRIBUNALS

Rihanna demanda el seu pare per utilitzar el seu nom per lucrar-se

El progenitor de la cantant presumptament va negociar concerts a la seva esquena i volia muntar una franquícia hotelera

20190117 421865 rihannademandae 1 1 / periodico

La famosa cantant de R&B i popRihanna ha denunciat el seu pare per presumptament aprofitar-se del seu nom i algunes de les seves marques registrades per provar d’entaular negocis. Segons els portals de notícies especialitzats en famosos TMZ The Blast, la demanda s’ha presentat ja en un tribunal federal de l’estat de Califòrnia (EUA) després que el seu pare ignorés les sol·licituds de cessament i desistiment de la seva activitat. 

Rihanna acusaRonald Fenty, el seu pare, de fer-se passar per intermediari d’ella mitjançant una empresa creada per ell mateix anomenada Fenty Entertainment. L’objectiu de Fenty no seria cap altre que el de lucrar-se a costa de la fama de la seva filla.Segons la versió de l’artista, l’empresa Fenty Entertainment es trobava negociant a la seva esquena un acord pel qual la cantant de Barbados faria una gira de 15 concerts a Llatinoamèrica a raó de 15 milions de dòlars.

La intèrpret de la cançó 'Umbrella' ha utilitzat la paraula 'Fenty' en la comercialització de la seva marca de cosmètics 'Fenty Beauty' o en alguna de les seves col·leccions de moda com 'Fenty Puma'. Aquest fet ha pogut confondre les persones amb qui negociava la companyia Fenty Enterteinment, que es lucrava sense que l’estrella se n’assabentés. Ronald Fenty també va intentar registrar el terme 'Fenty' a l’Oficina de Marques i Patents dels Estats Unitsamb l’objectiu de crear una franquícia hotelera.

 

Rihanna ha volgut desmarcar-se dels tèrbols assumptes del seu pare, definint-los com a fraudulents i aclarint que el seu progenitor no està autoritzat per presentar-se en públic com el seu representant. A més, sol·licita ser compensada econòmicament pels danys en la seva reputació que han pogut generar els fets. 

La cantant de 30 anys ve arrossegant des de fa anys una relació molt problemàtica amb el seu pare, i l’ha arribat a acusar d’abusar de la seva mare quan Rihanna era una nena. Després de veure’ls posar junts en xarxes socials l’estiu passat, ara la relació torna a passar per alts i baixos ja que el procés judicial promet durar diversos mesos.

Temes:

Rihanna Música