PANORAMA DESOLADOR

Gerard Butler mostra casa seva, completament devastada pel foc

L'actor escocès va tornar a casa seva després de ser evacuat per l'incendi que va devastar la costa oest dels Estats Units i que ha provocat 31 morts

gerard-butler-incendio

Gerard Butler ha sigut una de les últimes víctimes de l’incendi a Califòrnia, que fins ara ha provocat 31 morts. El protagonista de 300  va tornar a casa seva després de ser evacuat i es va trobar amb un panorama desolador.

El foc va consumir la seva vivenda i els voltants de Malibu. "Donem suport als bombers de Los Angeles", ha escrit l’escocès al costat d’una imatge en el seu compte d’Instagram en què dona compte del devastador abast de les flames. Després de l’alerta per l’increment del foc, va haver d’evacuar casa seva juntament amb altres veïns de la zona. 

"He tornat a casa meva a Malibu després d’haver sigut evacuat. És un moment que trenca el cor a tot Califòrnia, inspirat com sempre pel coratge, esperit i sacrifici dels bombers", ha afegit Butler junt amb la imatge impactant del que queda de la seva mansió.

Missatges de solidaritat

L’actor Pablo Schreiber, amb qui Buttler va compartir crèdits al film El robo perfecto, li va enviar un missatge de solidaritat a Instagram: "¡Pensant en tu, germà! Digue’m si hi ha alguna cosa que pugui fer", ha apuntat.

D’altra banda, el raper 50 Cent, amb qui l’intèrpret també va actuar en aquest film, li ha escrit: "¡Dimonis! ¿Quina part del pla de Déu és aquesta? Mantén-te fort, lamento molt la teva pèrdua".

Centenars de seguidors de l’actor també li han enviat missatges d’ànim. Altres celebritats de Hollywood com ara Lady Gaga, Kim Kardashian, Caitlyn Jenner i Camille Grammer,  Lady Gaga, Kim Kardashian, Caitlyn Jenner Camille Grammer,entre d’altres, han sigut evacuades i ho han perdut tot.

D’altra banda, Raquel del Rosario ha patit també el devastador incendi. La coneguda cantant de Tenerife, que des de quatre fa anys es va traslladar a viure a Califòrnia, ha compartit amb els seus seguidors a Instagram l’infern que estan vivint, tot i que està fora de perill: "Estem bé, fora de perill. Ens van evacuar ahir al matí, ja que la nostra casa està afectada per l’incendi. Els bombers i tots els equips d’emergència estan fent una feina increïble. Tant de bo el puguin controlar aviat", revela la que va ser vocalista d’El Sueño de Morfeo.