PER TERRES AUSTRALIANES

El viatge premamà de Meghan i Enric

La parella protagonitza tendres imatges a les platges de Melbourne i Sydney

lmmarco45518204 syd01 sydney australia 18 10 2018 el pr ncipe enrique 181019131853 / Dean Lewins

Els fotògrafs s’estan posant les piles amb la parelleta Meghan-Enric en terres australianes. I els diaris anglesos, lògicament, els primers. Gran portada dels ducs de Sussex amb els vigilants de la platja a 'The Times'. Els gestos premamà de Meghan Markle a la platja australiana de Bondi, baveja l’'Hola!'. I és que s’ha de felicitar qui hagi traçat el programa oficial dels acabats de quedar-se embarassats perquè el viatge està disparant els nivells de popularitat del príncep i l’exactriu nord-americana, també a l’altra punta del món.  

Als 37 anys, Meghan Markle és la viva imatge de la felicitat, i no n’hi ha per a menys. El 19 de maig passat va protagonitzar un casament modern amb el fill menor de Carles d’Anglaterra i la desapareguda Diana de Gal·les a Windsor i ara està en els primers mesos de gestació. Markle ha regalat unes precioses fotografies en què s’acaricia amb tendresa la incipient panxeta d’embarassada.

Ha sigut en una de les platges més emblemàtiques d’Austràlia, la de Bondi, a Sydney. Allà la parella, amb un collaret de flors hawaianes al coll, s’ha reunit amb integrants d’OneWave, un grup comunitari de surf que promou la salut mental i el benestar personal, durant l’anomenada sessió 'Fluro friday' (divendres fluorescent). Com dos integrants més, han conversat asseguts en rotllana a la sorra de d’assumptes personals i s’han unit en una gran abraçada fraternal per alliberar els mals rotllos. Tot molt ‘hippy’.  Per cert, Meghan portava unes espardenyes Castañer. La marca catalana s’ha colat al seu guarda-roba.

En aquesta gira de 16 dies per Oceania, el príncep Enric i la seva dona també han descobert la feina dels vigilants de la platja a Melbourne.  També han conegut ingredients nadius silvestres d’Austràlia i han degustat carn de cangur i altres exquisitats durant una visita a un restaurant de Melbourne, gestionat per una empresa que recolza joves indígenes. De tornada a Sydney, el príncep ha pujat al pont que domina la badia de Sydney i la seva cèlebre Òpera per hissar la bandera dels Jocs Invictus, que ell lidera des de fa quatre anys per donar una oportunitat als veterans i personal militar en servei amb discapacitat, i que se celebraran del 20 al 28 d’octubre. Així mateix, s’ha reunit amb el primer ministre australià, Scott Morrison, i els competidors dels Jocs Invictus.

Els ducs de Sussex, que estan en una gira que durarà fins a finals de mes i que els portarà també a Fiji, Tonga i Nova Zelanda,seran pares la pròxima primavera.