Portada

Actualitat

Esports

Cultura

Extra

Entre tots

Vídeos

Serveis

CONCURS PASTISSER

El millor croissant d'Espanya torna a ser d'Albert Roca

El pastisser barceloní ha tornat a guanyar el títol que ja va aconseguir l'any 2009

El certamen ha doblat la participació en aquesta 11a edició, celebrada a Barcelona

La pastisseria Sant Croi by Albert Roca ha guanyat l’11a edició del concurs que escull el ‘Millor croissant artesà de mantega d’Espanya’, celebrat aquest dimarts a Barcelona. A la cita, celebrada a l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona,  s’hi han presentat més de 70 pastissers de tot Espanya, el doble que l’any passat.

El campionat ha començat amb l’habitual entrega de les peces que, posteriorment, han valorat reconeguts professionals de la pastisseria. Els aspectes fonamentals que ha tingut en compte el jurat a l’hora de puntuar han sigut el gust, color, forma i acabat de les peces.

Albert Roca . amb dues adreces a Barcelona (Bassegoda, 56 i Pàdua, 91) ha aconseguit revalidar el mateix guardó que ja va guanyar el 2009 amb la seva pastisseria, Sant Croi by Albert Roca, a més de 1000 euros en metàl·lic.

“Fa 9 anys quan vaig guanyar per primera vegada l’hi vaig dedicar a tots els artesans que s’aixequen a les cinc del matí per fer això possible, avui me'l dedico a mi mateix i a la meva dona per fer-me de pal per travessar el desert que he travessat en aquests últims anys”, explicava Roca al rebre el premi.

La pastisseria familiar Sant Croi by Albert Roca, antigament coneguda com Badía Roca, va néixer en 1987 i el seu pastisser, Albert Roca, s’ha format en escoles com Espai Sucre, forma part del col·lectiu 21 Brix i és professor del curs de pastisseria dels Jesuïtes de Sarria.

Política de privacitat i cookies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per elaborar la informació estadística i mostrar-te continguts, serveis i publicitat personalitzada a través de lanàlisi de la teva navegació. Si continues navegant acceptes el seu ús. Més informació i canvi de configuració.