DOLÇ ANIVERSARI

Ogilvy celebra el seu 70è aniversari amb un pastís XL d'Escribà

La creació, de cinc pisos i més d'un metre d'altura, té 700 peces de rebosteria i broquetes així com piruletes amb els 176 empleats de la firma

de-izquierda-a-derecha-xavi-marco-escrib-jordi-urbea-director-general-de-ogilvy-barcelona-y-christian-escrib

El xef pastisser en personaChristian Escribà en persona ha entregat un espectacular pastís de cinc pisos i més d’un metre d’altura que ha elaborat amb motiu del 70è aniversari de l’agència de publicitat Ogilvy. 

La dolça creació vermella, el to corporatiu de l’emblemàtica firma creada el 1948 pel britànic David Ogilvy, tenia una coberta de merengue i coco, amb un gran número "70" i el logo de l’empresa en fondant. A més, el pastís incorporava 700 peces de rebosteria i broquetes entre les quals s’incloïen 176 piruletes amb els noms de tots i cadascun dels empleats que treballen a la seu del districte tecnològic del 22@ de Barcelona.

Aquesta no és la primera vegada que Escribà col·labora en una celebració de la firma. El pare de Christian EscribàAntoni, ja va fer el 1987 un pastís que va comptar amb la col·laboració de l’actor Ángel Pavlovsky –disfressat de Menina de Velázquez per a l’ocasió– per a la inauguració de les primeres oficines d’Ogilvy a l’avinguda del Tibidabo de Barcelona. La torre, com es coneix l’edifici, ha sigut escenari de la novel·la de Carlos Ruiz Zafón La sombra del viento.