REVÉS TELEVISIU

La BBC no retransmetrà el casament d'Eugènia de York per falta d'interès del públic

El príncep Andreu esperava que el gran dia de la seva filla havia de tenir la mateixa cobertura que el d'Enric i Meghan

lmmarco45073496 gente eugenia de york instagram180917165354

El casament del príncep Enric i de Meghan Markle al castell de Windsor el maig passat es va convertir en el tercer més vist de la història. Més d’11 milions de britànics van sintonitzar la BBC aquell dia i el senyal de la cadena britànica es va seguir a escala planetària.

Era d’esperar que un segon casament real tornaria a atraure l’interès de l’audiència cinc mesos després. La BBC, no obstant, ha decidit no retransmetre el casament de la princesaEugènia de York i el seu promès, Jack Brooksbank, per “la falta d’interès del públic” i en previsió d’un desastre als audímetres en vista del desplegament previst. 

Segons el ‘Mail on Sunday’, la cadena Sky tampoc està interessada en retransmetre el gran dia de la filla del príncep Andreu i de la seva exdona, Sarah Ferguson, tot i que és possible que la cadena ITV finalment acudeixi al rescat.

“El príncep Andreu creu que el casament de la seva filla hauria de tenir una cobertura igual que la d’Enric i Meghan”,assegura aquest medi britànic.

Atès que Eugènia de York no exerceix funcions de representació oficial, sembla lògic que el seu casament no sigui retransmès a la televisió pública. No obstant, s’esperen convidats com els Beckham, els Clooney o Robbie Williams, motiu pel qual havia despertat interès mediàtic.