UNA BONA NOTÍCIA

Jon Sistiaga anuncia que la seva filla de 15 anys ha superat un càncer d'ossos

El periodista emet un missatge a Twitter i Instagram donant a conèixer la bona notícia i agraint el servei al personal mèdic

jon-sistiaga-1

El periodista Jon Sistiaga ha anunciat a través dels seus comptes de Twitter i d’Instagram, que la seva filla Ibai, de 15 anys, ha superat el càncer d’ossos. "Després de molts anys de periodisme honest i rigorós he de reconèixer que, en efecte, les fades existeixen. Ho sé perquè en tinc una a casa", així ha començat el missatge del periodista, que assegura que "ha sigut un any horrorós però hem guanyat".

Sistiaga també ha volgut agrair la tasca de la Sanitat Pública i a les persones que l’han recolzat durant la lluita contra la malaltia. "Gràcies a l’equip mèdic de l’Hospital Niño Jesús de Madrid i a la nostra Sanitat Pública. I Gràcies a tots els Follets i les Nimfes que la van crear i la van fer somriure durant la seva malaltia".

El periodista també ha publicat un vídeo a Instagram, en el qual apareix la seva filla Ibai tocant la guitarra i cantant la mítica cançó 'Hallelujah' de Leonard Cohen. El vídeo l’acompanya el mateix comentari que ha compartit a Twitter.

Temes:

Càncer