ES PARLAVA D'UN EMBARÀS

Blanca Suárez: «Dels rumors el millor és riure-se'n»

L'actriu, que va visitar ahir Barcelona per presentar, juntament amb les seves companyes, la tercera temporada de 'Las chicas del cable', va generar sense voler un rumor a Instagram

ialvarez44922788 barcelona 07 09 2018 teletodo la actriz blanca su180907190722 / JORDI COTRINA

Blanca Suárez està bregada en l’assumpte dels rumors. Tot i que n’estigui bastant farta. Així ho va manifestar en la seva visita a Barcelona, on va acudir, dijous, 6, per presentar, juntament amb les seves companyes Maggie Civantos, Ana Fernández, Ana Polvorosa Nadia de Santiago, la tercera temporada de la sèrie de Netflix Las chicas del cable, que s’ha estrenat divendres, 7. I tot per una foto d’Instagram en la qual es definia com “un dorayaki farcit”, que de seguida va desencadenar els rumors d’embaràs.

D’allò més maca i espectacular amb el seu top i la seva minifaldilla de lluentons fúcsia, Suárez explicava al Soho House de Barcelona què li passa en aquesta temporada a Lidia, el seu personatge, una dona a la qual la vida no li ho posa fàcil i que, juntament amb les seves companyes de la companyia telefònica dels anys 20, protagonitza petits (o grans) moviments d’apoderament de la dona a l’Espanya dels anys 20. Ella està acostumada a entaular altres batalles en la del segle XXI. Com que deixin de dir-li grassa per lluir en banyador el seu cos curvilini.  

Especulacions

Per això manté la calma quan li pregunten per aquestes notícies que no tenen la categoria de tal, tot i que els seus grans ulls verds evidencien el cansament. I també les seves paraules: “El millor seria que no hi hagués cap tipus de rumors i que ningú hagués d’especular sobre què passa a la teva vida. I, després d’això, suposo que la millor opció és: u, no fer-los cas, i dos, òbviament riure siguin certs o no”.

Així ho deixa la jove de 29 anys, sense confirmar ni desmentir si és “cert o no” que estigui esperant un nadó, que, de ser-ho, seria el seu primer fill i el primer, també de l’actor Mario Casas, amb qui aquest estiu confirmava que manté una relació. Un antic company d’ofici amb qui del 2011 al 2013 va protagonitzar la sèrie El barco (Antena 3) i les pel·lícules Carne de Neón (2010) i El bar (2017) i que des de fa uns mesos ha canviat per a ella de categoria. 

El “dorayaki farcit”

Una foto de l’actriu a Instagram va desencadenar la rumorologia. Hi apareix amb un pronunciat escot, en un posat relaxat, serè, recollint-se el cabell i la llegenda: “Soy un doriyaki farcit”.  I a molts seguidors els va sonar igual que si hagués dit “soc un ou Kinder amb sorpresa”. Les alarmes es van disparar. Hi va contribuir una història a Instagram en la qual es llegia: “Els meus tres cors bateguen fort”.

Potser es referia al cor que porta al pit, el tatuatge amb l’òrgan (l’anatòmic, no el símbol romàntic), que per cert, també s’ha tatuat el seu noi, i el de la cadeneta que li penja del coll. Però els més agosarats dels seus 2,6 milions de seguidors ja apuntaven que esperava bessons.

Bromes entre amigues

 La intèrpret madrilenya s’ho ha pres amb humor: a l’Instagram Stories de la seva amiga i companya Ana Fernández (la feminista Carlota a la sèrie de Netflix) apareixia Suárez amb un vestit platejat asseguda en una cadira amb un ampli vestit platejat i un nadó sobre la seva panxa. El missatge de la seva amiga era: “No està embarassada de bessons... són trigèmins!!!!”. Una de les típiques històries amb què juguen i fan broma en els viatges de promoció i entre entrevista i entrevista, com feien dijous a l’hotel barceloní.

Però el que l’ocupa ara és la seva feina. No participarà en la nova temporada de la sèrie de Tele 5 ‘Los otros’, perquè “han volgut renovar la història, posar nous personatges... El títol és l’únic que es manté”, explica, després de parlar del seu paper a la sèrie de Netflix. “El leit motiv  de Lidia en aquesta temporada és buscar la seva filla, Eva, que desapareix, i viu per descobrir què ha passat, on és, qui la té, si ha mort o no... ”. Ara és mare en la ficció, i algun dia li tocarà interpretar aquest paper en la vida real. El dia en què el seu embaràs sigui notícia, no rumor.

Temes:

Netflix