ACTORS DE PROMOCIÓ

L'absurda raó per la qual Winona Ryder i Keanu Reeves porten 26 anys casats

La parella recorda que es van casar a la pel·lícula de Coppola 'Dràcula de Bram Stoker'

lmmarco44698612 los angeles ca august 18 winona ryder l and keanu reev180820140009 / KEVIN WINTER

Winona Ryder,de 46 anys, ha fet broma amb la possibilitat que estigui casada amb Keanu Reeves, de 53 anys, en una entrevista que tots dos han donat conjuntament a la revista especialitzada ‘Entertainment Weekly’.

“De fet ens vam casar a ‘Dràcula’. Ho juro per Déu que crec que estem casats en la vida real. Coppola va utilitzar un veritable sacerdot romanès. Nosaltres vam gravar l’escena sencera i ell va fer la seva feina. Per això crec que estem casats”, ha explicat l’actriu, davant de la mirada sorpresa del seu col·lega. 

“¿Vaig dir que sí?”, va comentar l’actor, a la qual cosa Ryder va respondre “¿No te’n recordes? Va ser el dia de Sant Valentí”, i Reeves va concloure: “Déu meu, estem casats”. Sembla que la parella d’intèrprets no hauria sigut conscient del seu matrimoni fins ara i la cosa ha quedat com una bonica anècdota que els serveix per promocionar la seva nova pel·lícula junts.

Els veterans actors, estrelles dels 90, estan promocionant a Los Angeles ‘Destination Wedding’, una comèdia romàntica que els ha tornat a reunir. Al film els actors interpreten Frank i Lindsay, dues persones que no han tingut sort en l’amor, però que es troben per casualitat en un casament, en què acabaran veient-se com a alguna cosa més que un parell de desconeguts. La pel·lícula s’estrena a finals d’agost als Estats Units i encara no té data d’estrena a Espanya.