APRIMAR-SE DE LUXE

Tamara Falcó se'n va de vacances a la clínica Buchinger de Marbella

La filla d'Isabel Preysler se sotmetrà al dejuni terapèutic, una dieta a base de líquids

zentauroepp44493041 tamara falco during the masters series madrid 2018 at cajama180730162719 / GSR

Durant aquest any, Tamara FalcóTamara Falcó ha estat immersa en la seva firma de roba i l’estrès li ha provocat un notable increment de pes, exactament més de vuit quilos.

Segons confirmen alguns mitjans, la filla d’Isabel Preysler i el marquès de Griñón, Carlos Falcó, no se sent còmoda amb la seva nova silueta i ha decidit anar de vacances a la clínica Buchinger de Marbella, on acudeixen els famosos a passar gana.

Dieta a base de líquids

Per a això, Tamara, de 36 anys, estarà ingressada el mes d’agost i se sotmetrà al dejuni terapèutic, un pla d’alimentació basat en líquids, com sucs, brous i influsions. Els preus d’aquesta dieta de tres setmanes oscil·len ni més ni menys que entre els 5.660 i els 33.900 euros, depenent del tipus d’habitació.

No és la primera vegada que la socialité sorprèn pel seu augment de pes. El 2016 es va engreixar 20 quilos i va provar de treure importància a l’assumpte: “Tinc un problema de tiroide que, tot i que ho estic posant tot per solucionar-lo, és llarg i pesat", va explicar quan li van preguntar a què es devia el seu canvi d’imatge.