A EIVISSA

Cesc Fàbregas i Daniella Semaan celebren el seu casament en una illa privada

Entre els convidats hi han assistit amics de la parella i excompanys del Barça com ara Leo Messi, Luis Suárez, Jordi Alba, Sergio Busquets i Carles Puyol

zentauroepp44439152 soccerplayer cesc fabregas and daniella semaan and son leona180725135900 / USG

Després de donar-se el “sí, vull” el maig passat a Cliveden House, un hotel de cinc estrelles situat a Taplow, al centre d’Anglaterra, Cesc Fàbregas Daniella Semaan han celebrat amb magnificència una festassa amb la família i els amics més pròxims. 

La vetllada ha tingut lloc a Eivissa, on la parella i els seus fills es troben des de fa uns dies junt amb Leo Messi i la seva dona, Antonella Roccuzzo, que va ser dama d’honor. 

Illa privada

La festa s’ha celebrat a l’illa privada de Sa Ferradura, a la localitat de Sant Miquel, en un casalot amb vuit suites de luxe, spa, piscina, jacuzzi, gimnàs, celler i una immensa terrassa de 800 metres quadrats.

Els nuvis, a l’arribar, acompanyats dels seus fills, s’han deixat fotografiar a la catifa vermella. La núvia ha lluït un vestit blanc d’encaix del dissenyador libanès Georges Hobeika.

La celebració va començar a les 20.00 hores amb l’arribada dels primers convidats, que han disfrutat de diferents actuacions musicals. A més d’amics de la parella, hi han assistit nombrosos rostres del món de l’esport, com els excompanys del Barça Leo Messi, Jordi Alba, Luis Suárez, Sergio Busquets i Carles Puyol, així com Pedro Rodríguez, que juga al Chelsea amb Fàbregas. 

Després del sopar, els nuvis han ballat sota les estrelles i pirotècnia al ritme de la cançó Can’t take my eyes off you.  Així mateix, Demarco Flamencoles ha cantat la cançó La isla del amor.