CÀNCER DE MAMA

Terelu Campos ingressa a l'hospital per ser operada

La col·laboradora de Tele 5 va anunciar la passada setmana que se li havia reproduït un tumor

terelu-entra-en-el-hospital / periodico

Després d’anunciar la setmana passada que se li havia reproduït el càncer de mama del qual ja va ser tractada entre el 2012 i el 2017, Terelu Campos tornarà a ser intervinguda aquest dimecres, 11 de juliol, al’hospital Fundación Jiménez Días de Madrid, centre on va ingressar aquest dimarts, dia 10.

Segons han informat fonts pròximes a la col·laboradora de Tele 5, en la intervenció quirúrguica prevista, i que coordina el doctor Francisco Lobo, se li extirparà el nou tumor de la mama esquerraque se li va detectar en una revisió rutinària la setmana passada.

Terelu va ingressar a l’hospital madrileny dimarts juntament amb la seva mare, María Teresa Campos, i la seva germana, Carmen Borrego, entre altres d’amics i pròxims, i envoltada d’una gran quantitat de mitjans de comunicació. 

Abans d’entrar al centre hospitalari, la mateixa Terelu s’ha dirigit als mitjans congregats a l’entrada per demanar-los el favor de no molestar. Per la seva part, la seva germana i la seva mare han assenyalat que estan "tranquil·les" davant d’aquesta nova situació, que esperen que sigui transitòria.