"UN ENSURT GRAN"

Miguel Ángel Muñoz pateix un accident de trànsit a Eivissa

L'actor envia un missatge per explicar com va passar l'incident

zentauroepp44222604 gente miguel mu oz instagram180709131041

"¡Hola a tots i totes! No volia comentar res sobre les últimes notícies, perquè la veritat és que simplement ha sigut una anècdota més de la vida a la qual no volia donar gaire importància. Però a causa de la gran quantitat de mitjans que s’han fet eco de la notícia, adjuntant les impactants fotografies de l’accident i, per tant, la preocupació de molta gent, em decideixo a escriure aquestes paraules aquí", ha escrit Miguel Ángel Muñoz a les seves xarxes socials per relatar la seva pròpia versió de l’accident de trànsit que va patir fa uns dies a Eivissa.

Segons ‘¡Hola!’, l’actor també ha donat les gràcies als cossos de seguretat i personal sanitari per la feina que van fer, malgrat que, segons les seves pròpies paraules, "només va ser un gran ensurt". 

"Moltes gràcies per tots els missatges amb tants bons desitjos i energia. Per sort, cap dels implicats vam patir lesions grans malgrat com d’aparatós va ser l’accident. En el meu cas, el que menys. Ja que estava aturat, acabava d’aparcar, encara dins del cotxe i després del primer impacte només va ser un gran ensurt i una sensació difícil d’explicar per aquí mentre observava atònit el que passava a través de la finestra del meu cotxe", explica l’intèrpret de Los Borgia.