La passarel·la russa

L'estilosa indumentària de la selecció de Nigèria es desmarca del formalisme de la resta de delegacions

lmmarco43722461 gente nigeria180613164406

Un estil mai vist fins ara. I això és molt d’agrair davant de tants vestits entallats i corbates. La selecció de Nigèria s’ha desmarcat de la resta de delegacions amb la seva indumentària oficial per al Mundial que arrenca aquesta tarda a Moscou. Les xarxes socials es van omplir de comentaris acolorits –"¡què s’han fumat aquests tipos!"– tot just veure posar els animats jugadors amb el seu flamant equipament a l’aterrar a la capital russa. Els nigerians, que debuten contra Croàcia aquest dissabte i després s’enfronten a Islàndia i Argentina, també vesteixen bonic amb el color de la seva bandera: camisa blanca llarga amb rivet i estampació verda, pantalons blancs, mocassins blancs amb borles verdes i barret blanc amb una cinta verda a joc. 

En canvi la majoria de seleccions, com ‘la Roja’, vesteixen amb vestit i corbata. Sergio Ramos, Piqué i companyia llueixen el model Roma d’Emidio Tucci per a El Corte Inglés (a la venda per 369 euros). És de color blau, amb americana amb tancament de dos botons, tres butxaques i doble obertura posterior. 

De Zegna a Hugo Boss

Els colombians fins i tot aposten per l’armilla –tal com s’aprecia en una imatge dins de l’avió, amb Jerry Mina a primera fila. El vestit oficial dels brasilers és d’un elegant blau indi, com els suecs.  El toc acolorit l’ha posat també la selecció de Panamà. Els homes de Bolillo arriben a la seva primera cita mundialista a fi de fer-se un lloc en la història del futbol i ho van fer trepitjant sòl rus amb barret de ratlles i vestit amb corbata vermella. La selecció de Mèxic, que ha canviat l’útil camisa blanca per un polo, vesteixen d’Ermenegildo Zegna i els alemanys, d’Hugo Boss. El ‘blazer’ de llana verge surt per 450 euros.