PRÒXIMA TROBADA

Pamela Anderson intenta que Donald Trump perdoni la condemna a Assange

L'actriu es mobilitza perquè alliberin el fundador de Wikileaks

Pamela Anderson ha pres l’exemple de Kim Kardashian, que ha aconseguit alliberar Alice Johnson, després de reunir-se amb Donald Trump, i es planteja anar a parlar amb el president dels EUA per demanar-li que perdoni la condemna a Julian Assange, fundador de Wikileaks, que està refugiat a l’ambaixada de l’Equador a Londres i sobre el qual pesa una ordre d’arrest. 

La intèrpret de Los vigilantes de la playa, va confirmar la seva relació amb el periodista en una entrevista per a The Hollywood Reporter. Anderson va relatar les seves cites secretes amb l’activista. Tots dos es van trobar en diverses ocasions a l’ambaixada de l’Equador, on es troba aïllat des del 2012 per evitar la seva extradició als Estats Units.

Poema d’amor

Unes setmanes més tard es va descobrir que Anderson fins i tot li havia enviat un poema al ciberactivista titulat El meu Julian en qui es referia a ell com l’home "més intel·ligent, interessant i informat que hi ha en l’existència". A més, va admetre que li semblava "bastant sexi".

L’affaire  sembla que va acabar quan la intèrpret va començar a sortir amb l’exfutbolista del Sevilla, Abil Rami. Anderson i Assange encara mantenen una gran amistat: "Li agrada fer-lo somriure. Ella està preocupada pel seu benestar i creu que no ha comès cap crim, sinó que ha sigut tractat cruelment i injustament", ha declarat el representant d’Assange.