a partir d'11.300 euros

Casar-se al palau de Kensington és possible (tot i que la teva sang no sigui blava)

L'organització Historic Royal Palaces ofereix diversos espais del palau on resideixen diversos membres de la família reial

kensingtonboda

Una dels principals preocupacions dels nuvis quan organitzen el seu casament és el lloc on volen celebrar l’enllaç i reunir els convidats. D’aquí uns dies, el 19 de maig, tindrà lloc al castell de Windsor, a una hora de Londres, l’enllaç entre el príncep Enric i la nord-americana Megan Markle. Els futurs ducs de Sussex resideixen, com els ducs de Cambridge i altres membres de la família reial britànica, al palau de Kensington, al centre de Londres i a escassos metres del palau de Buckinham, residència oficial de la reina Isabel quan és a la capital.

Doncs bé, casar-se a Kensington també és possible per un preu que oscil·la entre els 11.330 i els 29.330 euros. "Un delectable i acollidor espai per celebrar el moment més especial de la teva vida". Així ho anuncia l’organització Historic Royal Palaces, que s’encarrega del manteniment i cura d’aquest edifici històric.

L’entitat detalla les prestacions que posa a disposició dels futurs contraents: assessorament per a la disposició dels espais que lloga, un fotògraf per immortalitzar el dia, servei de neteja i de seguretat. I tot i que els nuvis poden elegir qui els servirà el càtering, aquest ha de ser aprovat també per Historic Royal Palaces. "La familiaritat dels nostres treballadors amb el palau assegura que el dia del casament anirà perfecte", afirmen al seu fullet explicatiu. 

Diversos escenaris

Un dels espais disponibles per a casaments del palau de Kensington ésl’Orangerie. Construïda el 1704, la reina Anna la utilitzava com a hort per plantar els seus tarongers. Més tard es va convertir en una sala de ball. Té capacitat per a 300 convidats i es pot accedir alsjardins veïns, "on està permès realitzar espectacles pirotècnics". Historic Royal Palaces restringeix l’ús d’aquest espai a les vetllades. 

Vista dels jardins del palau de Kensington. / el periódico

Els jardins

La condició per celebrar un casament en algun delstres jardins veïns al palau és que sigui durantl’estiu.L’East Front Garden, amb capacitat per a 400 persones, va ser remodelat fa sis anys i s’inspira en l’estil de l’època de Jordi II (1683-1760).

El segon jardí habilitat és el Sunken Garden, "ideal per a festes amb còctels". Té una capacitat per a 80 persones i, aquí, "la família i els amics podran gaudir de les terrasses entre flors exòtiques i vibrants". 

Finalment, el jardí amb més capacitat és l’Orangery Lawn, on caben mil convidats

Vista del Sunken Garden, amb capacitat per a 80 persones. / el periódico

Dins de les dependències de palau

Entre les estances del palau que es poden reservar destaca el saló de la recepció, amb capacitat per a 300 convidats, que pot acollir una "petita banda de música" i resulta "ideal per oferir discursos davant dels hostes". Historic Royal Palaces també permet celebrar cerimònies a la Sala de la Cúpula (100 convidats) i la Galeria del Rei (170 convidats), on es mostren quadres de la família reial, així com una escultura de Guillem III.