CONFESSIÓ EN UN BLOG

Jorge Javier i el seu nou nòvio: "M'agrada abaixar-li els calçotets"

El presentador de 'Superviventes' dona a entendre que ha trobat una nova parella

ialvarez33607869 television programa supervivientes 2016 presentadores jo180314193537

Jorge Javier Vázquez ha confessat que ja ha trobat un nou nòvio. El presentador de 'Supervivientes' ha publicat una entrada al blog que manté a Lecturas en què aireja nous vents sentimentals. Dona a entendre en el text que ha girat full de la seva ruptura amb la seva parella dels últims 10 anys i amb qui va trencar fa pocs mesos.

En un text introspectiu en què barreja sensualitat, sexualitat, intimitat i misteri el presentador de Badalona ha publicat una entrada titulada 'M'agrada Ell' i en el qual se li percep l'excitació de viure. Hi ha passatges com el següent: "M'agrada el moment previ a anar-me'n al llit amb algú. El moment just en què se'n va i respires alleujat. El moment ideal en què decideix quedar-se i continuar el que ja s'ha acabat. El moment màgic d'abaixar-li els calçotets. Poder cantar 'Bingo' interiorment. Els ous benedict". 

I prossegueix amb aquest estil sincopat sobre el que li agrada: "Ser conscient que la felicitat existeix. Viure sense por. El silenci. No quedar-me penjat del passat. Continuar. Pensar què faré a l'estiu. Somiar amb tot el que em queda per fer. La frase “El millor està per venir”. Els dilluns al Rialto. Ell".

Discussió ximpleta

Jorge Javier va donar a conèixer la seva ruptura amb Paco, P en les seves explicacions públiques, a finals de gener. Va explicar al programa d'Ana Rosa que entre tots dos s'havien produït al llarg dels anys diversos moments de desavinences. Una vegada fins i tot van trencar per la qüestió catalana i el procés independentista. A la fi, en la definitiva, Paco va marxar i no va tornar.

Així ho va explicar a Lecturas, la seva revista de confiança: ""P. i jo vam tenir un distanciament tonto, però molt molt tonto, i ell se'n va anar de casa. L'endemà li vaig posar un missatge, li vaig trucar per telèfon i no va contestar. Llavors, vaig entendre que necessitava el seu espai i no vaig insistir més. Des d'aleshores no hem tornat a parlar. No m'ho esperava, jo era feliç".

Recentment Jorge Javier va posar a la venda la casa que va comprar el 2010 als afores de Madrid per més de 2,6 milions d'euros. Una forma de tallar amb el record de P.