ACTOR AL LÍMIT

Colin Farrell ingressa en un centre de rehabilitació

L'actor irlandès fa 12 anys que està sobri i ha decidit sotmetre's a un tractament de forma preventiva

lmmarco38584738 irish actor colin farrell poses on may 24 2017 during a pre180404125126 / LAURENT EMMANUEL

L’actor irlandès Colin Farrell, de 41 anys, lliura una nova batalla contra les seves addiccions. Per això ha ingressat voluntàriament al mateix centre de rehabilitació per on han passat, entre altres, el seu col·lega Kevin Spacey. El protagonista de Llagosta i d’Última llamada fa 12 anys que està sobri, però segons explica el tabloide britànic Daily Mail , ha pres aquesta decisió «abans de caure novament en el forat del conill» i tornar a consumir.

Segons la declaració d’un testimoni pròxim, l’actor va començar a sentir «l’impuls de consumir» després d’un any en què ha rodat tres pel·lícules. Per això, «abans d’acabar malament», va decidir buscar ajuda professional. «Tots sabem que és un addicte i que durant 12 anys ha estat sobri», afegeix. De fet, no és la primera vegada que Farrell ingressa en un centre d’aquestes característiques. Ja ho va fer el 2005, després del rodatge de la pel·lícula Miami Vice, quan, segons va reconèixer després en alguna entrevista, estava «fora de control».

LA CLÍNICA DELS FAMOSOS

El protagonista de la segona temporada de True detective està a la famosa clínica Meadow d’Arizona, per on han passat també la model Kate Moss, la cantant Selena Gómez i el golfista Tiger Woods. Un mes de tractament  costa 30.000 euros i entre les activitats hi ha muntar a cavall, practicar ioga i meditar. 

Temes:

Addiccions