Glamur a l'alfombra dels premis Feroz

El cine espanyol es vesteix de gala en un cita amb accent femení

lmmarco41738224 graf5118 madrid 22 01 2018 combo de los actores b rbara 180122232817 / JuanJo Martin

El cinema espanyol s'ha vestit aquest dilluns de gala amb la cerimònia de lliurament dels premis Feroz, la cita prèvia als premis Goya del proper dissabte 3 de febrer. El complex Magariños de Madrid ha estat testimoni d'una nit en què les estrelles del cinema, i també de la televisió, han desfilat desbordant glamur i estil en una cita en què tots els guardons ha estat lliurats per dones. També diversos actors com Bàrbara Santa-Cruz, Jorge Suquet, Alba Flores, Brais Efe i Gemma Galán han posat amb vestits amb dibuixos que fan referència a l'apoderament femení.

Paula Echevarría ha acaparat un bon nombre de flaixos amb un vestit rosa empolsat rivetat de plomes de Jorge Acuña d'estil vaporós i escot asimètric. També Maribel Verdú ha sorprès amb un vestit negre amb un escot en ve baixa amb reixa. Maribel està nominada com a millor actriu protagonista per la seva participació en la pel·lícula 'Abracadabra'. De negre també ha acudit Blanca Cuesta. I de blanc s'ha vist Cayetana Guillén Cuervo, nominada per la sèrie de TVE 'El Ministerio del Tiempo'.

Belén Cuesta ha lluït un vestit amb transparències de Dolores Promesas. Belén està nominada per 'La Llamada' juntament amb Anna Castillo i Gracia Olayo. Per la seva banda Javier Ambrossi i Javier Calvo, els Javis d' 'OT', han triat Juan avellanada per a acudir a aquesta cita del cinema espanyol amb uns vistosos vestits en groc i blau nit. En coincidir la cerimònia dels Feroz amb la gala del programa de televisió, no han pogut assistir al programa.

El veterà Javier Cámara nominat pel seu paper a 'Fe de etarras', ha aparegut amb un elegant esmòquing blau marí. Per la seva banda, la periodista Elena Sánchez ha estat una altra de les assistents que ha posat amb un un vestit negre.